Marc Ribas amb barba i camisa negra apareix en primer pla, mentre que al fons es veu diverses persones assegudes al voltant d'una taula amb documents a les mans; a la part superior de la imatge es pot llegir "Joc de Cartes" al costat de diverses icones.
GENT

Marc Ribas esclata a l'últim 'Joc de cartes' de la temporada: 'Hòstia...'

El xef va haver de bregar en algun moment atesa la tensió i els successos ocorreguts al capítol que tancava l'estiu

Joc de Cartes ha tancat la temporada d'estiu buscant el millor restaurant de l'interior de l'Empordà, a Girona. Tres establiments van participar en aquesta intensa competició. Els afortunats van ser el Tres Margarit de la Bisbal d'Empordà, el Borinot de Peratallada i el Cal Carreter de Sant Sadurní de l'Heura.

El programa va estar ple de moments de tensió, crítiques i estratègies, especialment entre una de les parelles més competitives del programa. La tensió va ser tan gran que fins i tot el presentador, Marc Ribas, va protagonitzar un moment d'enuig.

El xef pot estar més o menys d'acord en la valoració de plats, però quan es posa en risc la salut, la seva actitud canvia. Just això és el que va passar quan es van trobar un pèl de gamba en un plat de carn al restaurant Cal Carreter. "Hòstia, que a l'equip hi ha un al·lèrgic als crustacis", va alertar.

Marc Ribas s'ha enfadat força a Joc de cartes

Va afegir que si hagués tocat l'afectat haurien acabat a l'hospital, fet que per cap motiu es pot tolerar. Però aquest no va ser l'únic inconvenient a què va haver d'enfrontar-se Marc Ribas a l'últim programa de Joc de Cartes. També va haver d'alertar del perill de menjar-se musclos en mal estat o caragols passats.

Home amb barba i cabell arrissat, vestint una samarreta blanca, amb un fons blau que té un logotip borrós.

En definitiva, un espectacle nefast que el cuiner més famós de TV3 no va tolerar. Òbviament, els comentaris a les xarxes socials no han trigat a arribar i l'audiència també ha dictat la seva sentència.

El tema dels caragols és un dels que més controvèrsia han generat. En aquest sentit, alguns usuaris de X han escrit que "després de veure com fan els caragols, a mi no em busqueu per l'Empordà".

Un elenc de restaurants a l'Empordà

El primer restaurant a ser avaluat va ser el Tres Margarit, conegut per les impressionants vistes i la terrassa. Els altres concursants van elogiar la bellesa de l'espai, encara que no van faltar les crítiques. A la cuina, van trobar un recipient amb enciam que semblava estar rovellat, cosa que va generar comentaris negatius.

Especialment per part de Toni, de Cal Carreter, que es va mostrar descontent amb els fogons moderns del local. Tot i les crítiques, tots van coincidir que els plats presentats tenien molt bon aspecte i estaven ben emplatats. El Tres Margarit va obtenir una nota de 6, tot i que el preu va ser durament avaluat amb un 4,5.

El segon restaurant en competència, El Borinot, va sorprendre els jutges amb una decoració que no era tan rústica com esperaven. La cuina no va estar exempta de comentaris negatius, ja que van trobar mostassa caducada a la nevera i alguns aliments preparats amb antelació. Toni, una vegada més, va ser el més crític, destacant que el caragol estava passat i el foie-gras massa cru.

L'arròs també va ser motiu de discussió i va generar tensió entre els concursants. Al final, El Borinot va rebre una nota mitjana de 6, amb l'espai i el servei destacant amb un 7. Mentre que el preu i la qualitat del menjar van ser avaluats amb un 5.

Un home amb barba i samarreta blanca amb mànigues vermelles està assegut en un restaurant, mirant endavant mentre sosté un menú.

Finalment, Cal Carreter, regentat per Toni i la seva filla Yasmina, va ser el darrer a ser visitat. Encara que havien estat els més exigents durant el programa, els altres concursants es van sorprendre en trobar brutícia i teranyines. La cuina també va ser motiu de crítica, amb un desguàs bloquejat i aliments mal emmagatzemats.

Durant el dinar, van sorgir més problemes. Inclòs un musclo en mal estat, fet que va portar Marc Ribas a rebutjar el plat per motius de seguretat. El servei tampoc va estar a l'altura, cosa que va resultar en una baixa qualificació final de 4,8.

Marc Ribas desempata i proclama el guanyador

A la revelació de les notes, els propietaris del Tres Margarit es van mostrar decebuts en rebre un 6, considerant que el seu espai era incomparable. D'altra banda, els del Borinot també van expressar la seva frustració, amb la cuinera plorant en veure la qualificació final.

Finalment, la puntuació de Marc Ribas va desempatar la competició, proclamant el Tres Margarit com el guanyador. Tot gràcies al seu arròs a la marinera, que va ser considerat el plat estrella del programa. Sens dubte, un final de Joc de Cartes polèmic i, per a alguns, amb gust amarg.

➡️ Gent

Més notícies: