Primer pla del pilot Marc Márquez

Marc Márquez, el suport més gran de la seva nòvia després de la mort del seu germà

El pilot és el pilar fonamental

Fa només uns mesos que va sortir a la llum la nova relació de Marc Márquez, un dels motociclistes més destacats del nostre país. Tot i que és molt cautelós a l'hora de parlar sobre la seva vida privada, el pilot va decidir fer pública la seva relació el passat mes de maig. 

La realitat és que el pilot està il·lusionat, i així ho demostra a les seves xarxes socials. Fa només uns dies, la parella va publicar un vídeo al mar, on es refugien dels seus problemes.

Gemma Pinto es refugia a Marc Márquez

I és que, tal com va publicar Gemma, la influencer no està passant per un dels millors moments de la seva vida: es troba travessant la mort del seu germà Marc, que va morir el 17 de juliol passat.

Sens dubte, aquesta situació ha reforçat la parella. El pilot de Moto GP no deixa sola la seva nòvia, i s'ha convertit en un dels seus suports més grans per superar el que serà, probablement, un dels pitjors moments de la seva vida.

Ella mateixa ha fet servir les seves xarxes socials per acomiadar-se del seu germà Marc: «Gràcies per TANT. Sempre 6», ha publicat la influencer en un post compost per diverses fotografies en què es pot veure la relació que mantenien els dos germans.

Tot i aquesta gran pèrdua per a la jove, la parella continua gaudint i vivint la seva relació sentimental. El pilot català i la influencer aprofiten els destins paradisíacs per trobar la pau, i seguir gaudint de les coses boniques de la vida, malgrat aquest sotrac.

El Marc és tot un suport per a la Gemma. El pilot la fa desconnectar, juntament amb els seus amics i família, entre les quals també hi ha Laura Escanes, una de les millors amigues de la influencer. És clar que la situació ha reforçat la parella que, després de tres mesos de relació, sembla que es complementen cada dia més.

Sens dubte, Marc, estarà sempre al cor i a la pell de la Gemma, qui ha volgut dedicar-li un tros de la pell al seu germà, per tenir-lo sempre amb ella. «Sempre 6», s'ha gravat la influència de la pell per recordar sempre el seu germà.