Fotomuntatge amb Marc Giró i Belén Esteban al capdavant i de fons uns televisors
GENT

Marc Giró destapa com va ser l'entrevista a Belén Esteban: 'Una estrella de veritat'

Belén Esteban és entrevistada aquesta nit al 'Late Xou' de Marc Giró a La 2 de TVE

Belén Esteban torna a la televisió. Tot i que no serà l'única. Els seus companys de Ni que fuéramos, el programa estrenat fa poc més d'una setmana a Canal Quickie, l'acompanyaran.

I és que, després de pocs dies en directe des de Twitch i YouTube, els excol·laboradors de Sálvame es mudaran, de nou, a la televisió. Serà a Ten on debutaran a principis de juny.

I, amb motiu del retorn de Belén Esteban a la televisió, Marc Giró no ha dubtat a entrevistar-la al seu Late Xou a La 2 de Televisió Espanyola. A més, després de l'entrevista, el català també revelava un detall un pèl curiós.

Marc Giró destapa com va ser l'entrevista a Belén Esteban

"La 'princesa del pueblo' i reina del gaspatxo, la mateixa Belén Esteban, puja a l'ascensor del Late Xou amb Marc Giró per parlar-nos del seu retorn per la porta gran a la televisió". Així anunciaven les xarxes socials del programa l'entrevista que s'emetrà aquest dimarts, 28 de maig, a la nit a La 2.

Belén Esteban torna per la porta gran a televisió, i Marc Giró no ha volgut desaprofitar l'oportunitat de parlar amb una de les protagonistes del nou Ni que fuéramos abans del seu salt a Ten el pròxim mes de juny.

La setmana passada, els excol·laboradors de Sálvame a Telecinco fitxaven per la televisió, després de molt poc temps en directe des de Canal Quickie a Twitch i YouTube.

Fotografia de Belén Esteban al plató de Late Xou amb Marc Giró

"Ets una estrella de debò"

Una entrevista que sembla haver anat molt bé, perquè tant Marc Giró com les xarxes socials del programa compartien fa escasses hores un vídeo del presentador al costat de Belén Esteban després de l'entrevista, on es revelava una dada 'curiosa'.

Marc Giró no dubtava a lloar Belén Esteban després de l'entrevista. "Ets una estrella de debò", li assegurava a la 'princesa del pueblo'. I és que l'ex de Sálvame anava a Late Xou amb fins a 1.000 persones, com destapava el mateix Marc Giró.

Però Belén Esteban no serà l'única a ser entrevistada aquest dimarts a la nit al programa de Marc Giró de Televisió Espanyola. L'acompanyaran també Henar Álvarez, Abraham Jiménez i una altra Belén, encara que, en aquest cas, Aguilera.

➡️ Gent

Més notícies: