Muntatge de Manuel Velasco i Concha Velasco junts somrient i un emoji feliç
GENT

Manuel Velasco rep una bonica proposta laboral que faria feliç Concha Velasco

L'actriu Rosa Valenty, gran amiga i companya de Concha Velasco, llança una proposta a Manuel Velasco per homenatjar la figura de la mítica 'chica yeyé'

La pèrdua de Concha Velasco continua deixant una infinitat de missatges d'afecte, admiració i respecte. La icònica 'chica yeyé' sempre serà recordada per la gran estima que despertava en el seu públic i per la gent de dins de la professió. Rosa Valenty ha estat la darrera a recordar la gran figura de l'actriu.

A més, la vedet no ha dubtat a llançar una bonica proposta a Manuel Velasco sobre un futur musical en forma d'homenatge a Concha Velasco.

Manuel Velasco rep una proposta emotiva per homenatjar Concha

Més enllà de la seva extensa trajectòria dins del cinema, teatre i televisió, Concha Velasco sempre tindrà un lloc al cor del seu públic per la seva gran generositat i els seus valors. Rosa Valenty, que va compartir diverses vivències amb l'actriu, ha parlat sobre Concha i el que va suposar treballar amb ella.

La vedet apareixia al plató de YAS i no va dubtar a ressaltar la seva enorme generositat.

Per a Valenty, ella va ser un pilar fonamental quan estava començant la seva carrera dins del teatre. "Ella estava en el punt àlgid i aquella generositat que tenia per ensenyar-te les coses… Jo vaig agafar una mica d'Esperanza Roy i de Concha. Per a mi, ella era un referent", deia molt emocionada.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Rosa Valenty emocionada al plató
Rosa Valenty llança una proposta a Manuel Velasco | Atresmedia

En un món com el de la interpretació, on les enveges professionals són més que presents, Rosa recorda que Concha es va portar molt bé. "Hi ha dones que són terriblement generoses, encara que la dona que tinguin al davant fos més jove".

Aleshores, la vedet llançava una proposta al seu fill Manuel molt emotiva i bonica. Rosa mirava a la càmera i llançava el següent: "Manuel, has d'escriure un musical de la teva mare", sosté la vedet. I és que recordem que Manuel és un gran dramaturg i escriptor.

Manuel ha escrit diverses obres que ha protagonitzat la mateixa Concha. L'última obra que va fer la vedet va ser La habitación de María, escrita per Manuel.

A més, el 2022, el fill gran de la vedet va publicar el llibre Cosas que no debes hacer la noche antes de casarte. Es tracta d'una comèdia romàntica on Manuel parla de què li passa a una dona 24 hores abans de casar-se.

Primer pla de Manuel Velasco somrient a una llibreria
El Manuel ha escrit diversos guions d'obres de teatre | GTRES

Manuel ja ha demostrat el seu gran talent per a l'escriptura, sigui en forma de novel·la o de guió de teatre. Per això, no hi ha ningú millor que ell per escriure el musical de Concha Velasco.

Rosa Valenty i les seves boniques paraules cap als fills de Concha

La vedet coneix molt bé els dos fills de Concha Velasco i sap que s'han desviscut molt per la seva mare aquests últims anys. "Són dos nois meravellosos, crec que han fet les coses estupendament, jo aquests dies no els he volgut molestar", ha assegurat Rosa.

Tot i que reconeixia que no havia parlat amb ells després de la pèrdua de Concha, Valenty manté que "ells saben que els adoro". "Manuel, el musical de la teva mare, tu", tornava a remarcar la vedet.