Muntatge de Manuel Velasco amb una foto rodona dels reis Felip i Letizia, la reina està saludant

GENT

Manuel Velasco parla clar sobre el comportament que han tingut Felip i Letícia

Manuel Velasco, molt orgullós, ha explicat què va fer la Casa Reial després de l'adéu de la seva mare, Concha Velasco

Manuel Velasco torna a estar de plena actualitat arran de la seva aparició a Y ahora Sonsoles. L'escriptor i director de teatre va explicar com se sentia després de viure el primer Nadal sense Concha Velasco. Ara s'ha convertit en notícies perquè ha donat unes declaracions sobre Felip i Letícia, concretament sobre l'últim comportament que han tingut.

Manuel Velasco insisteix que està molt agraït per tot l'afecte que rep després de perdre la mare. Felip i Letícia es van posar en contacte amb la família mitjançant un comunicat on lamentaven la pèrdua de l'artista. Ara ha estat Manuel qui ha fet un pas endavant per deixar clar que aquest gest va calmar el seu dolor.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Felip i Letícia van tenir un detall amb Concha Velasco | TV3

El fill de Concha Velasco s'ha compromès a ser present a la pròxima gala dels Goya, datada el 10 de febrer. Els organitzadors d'aquest esdeveniment rendiran tribut a la dama de la interpretació, com van fer els Reis d'Espanya al seu moment. Aquesta és la raó per la qual Manuel ha parlat del comportament que van tenir, un comportament que en va calmar la tristesa.

"Els partits polítics s'han portat meravellosament bé i també Casa Reial", comenta el Manuel quan li pregunten sobre aquest tema. Ha parlat molt clar perquè tothom sàpiga que ningú no ha tingut cap gest lleig amb la seva mare. Al contrari, el país està immers en diversos homenatges paral·lels que tindran lloc d'aquí a uns mesos.

Manuel Velasco parla molt clar: els reis van actuar bé

Manuel ha estat unes setmanes retirat en un segon pla, assumint tot el que té a veure amb la pèrdua de Concha Velasco. Ara que se sent amb força, ha pensat que el millor era aclarir el comportament de Felip i Letícia. Casa Reial va tenir un gest important en lamentar la pèrdua de l'actriu, ja que demostra que el seu talent passarà a la història.

Muntatge amb Manuel Velasco a 'Y ahora Sonsoles' emocionat de perfil i Concha Velasco amb els llavis vermells
Manuel Velasco recorda la seva mare sempre que pot | e-noticies.cat, Atresmedia, Europa Press

Isabel Díaz Ayuso, seguint l'exemple dels reis, també està preparant un homenatge. "No em deixen dir-ho, no sóc jo el que ho ha de dir, però ens han comunicat una cosa i estic superagraït. Tant a la presidenta com al Govern d'Espanya com a la Comunitat de Madrid".

La pèrdua de petxina va mobilitzar tots els partits i fins i tot Pedro Sánchez va moure fitxa perquè la família se sentís acompanyada. Velasco està immers en diversos projectes que vol que surti perfecte. Sap que és la millor manera que ningú oblidi la seva mare.