Muntatge en primer pla de Concha Velasco amb unes ulleres negres i Manuel Velasco somrient
GENT

Manuel Velasco accepta un nou projecte per honrar la memòria de Concha Velasco

S'espera que Manuel Velasco i Paco Martínez acudeixin a l'homenatge que s'està preparant per honorar la memòria de Concha Velasco a Valladolid

El món de la cultura està orfe després de la pèrdua de la gran dama de la interpretació del nostre país, Concha Velasco. L'actriu sempre serà recordada pel seu extens llegat, tant al cinema, al teatre com a la televisió. Al marge de la seva trajectòria, la Concha Velasco també serà recordada per l'afecte, respecte i admiració que despertava entre el públic.

Per això, no és estrany que ja s'estigui parlant d'homenatges sobre la figura de la mítica 'chica yeyé'. Tal com ha confirmat 20 minutos, ja s'hi estaria organitzant un homenatge a Valladolid. Pel que sembla, els dos fills de la Concha, Manuel Velasco i Paco Martínez, haurien confirmat la seva assistència a aquest homenatge.

Manuel Velasco i Paco estaran a l'homenatge a Concha a Valladolid

La Concha Velasco se n'anava d'aquest món el 2 de desembre passat, deixant així un forat irreemplaçable dins la història del nostre país. El seu extens treball dins del món de la interpretació i de l'entreteniment deixa una infinitat de pel·lícules i obres de teatre.

Foto de Concha Velasco al costat del seu fill Manuel Martínez Velasco somrient, en 2017
S'espera que Manuel Velasco i Paco Martínez acudeixin a l'homenatge de Concha Velasco a Valladolid | Europa Press

Com no podia ser d'una altra manera, Valladolid ja s'hauria posat a treballar en un homenatge per honrar la memòria de la Concha Velasco. Segons avança el Saúl Ortiz per a 20 minutos, l'Enrique Cornejo, algú molt proper a l'actriu, és l'encarregat d'organitzar i preparar aquest homenatge. En un primer moment, s'estudia la possibilitat que arribi el primer trimestre del 2024.

A més, assegura que "es preveu que hi vagin els seus fills, Manuel i Paco". També s'espera que altres cares conegudes i que mantenien una estreta relació amb la Concha assisteixin a l'homenatge.

El Manuel ha mantingut les maneres després d'aquests dies tan durs i complicats. El fill gran de l'actriu ha seguit amb la seva relació cordial amb els mitjans, tal com ha fet durant els últims anys. Tot i que és dolorós acomiadar una mare, el cert és que el Manuel reconeixia sentir-se abrigallat per l'afecte de moltes persones.

Madrid també planeja un altre homenatge a Concha Velasco

Valladolid va ser on la Concha Velasco va néixer, però Madrid va ser la ciutat que li ho va donar tot en l'àmbit artístic i de popularitat. Per això, la Isabel Díaz Ayuso revelava als mitjans de comunicació que Madrid també estaria organitzant un altre homenatge a la Concha.

Muntatge d'Isabel Díaz Ayuso amb Concha Velasco
Isabel Díaz Ayuso confirmava que hi hauria un altre homenatge a Concha a Madrid | Europa Press, e-noticies.cat

Ayuso confessava que hi treballarien "amb cap, amb criteri i no de manera ocorrent". "Veurem en aquestes setmanes què li preparem en homenatge, però per descomptat per a tots és una pena tremenda la seva pèrdua", explicava.

La presidenta de la Comunitat de Madrid també tenia unes paraules emotives pel gran paper que ha exercit el Manuel tot aquest temps. "Tant de bo tothom tingués un fill com ell. Ha estat tan afectuós, tan detallista, ha estat tan a prop de la seva mare tots aquests anys".