Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella (Espanya)
GENT

Manuel Bedmar i Rocío Flores, molt feliços, revelen quin és el seu objectiu principal

Manuel Bedmar i Rocío Flores continuen immersos en el seu nou projecte professional i tenen un clar objectiu per a l'any que ve

Rocío Flores decidia allunyar-se de tot allò relacionat amb els mitjans de comunicació per centrar-se en la seva fina com a creadora de contingut a les  xarxes. Però, a més, també esdevenia imatge d'una línia de productes de bellesa i cura personal.

A través de les xarxes socials, la filla d'Antonio David Flores ha estat immersa en aquest projecte amb el seu xicot, Manuel Bedmar. La parella ha compartit, molt il·lusionada, quins són els seus nous objectius ara que el projecte està collint els seus fruits. I és que, per al pròxim any, tots dos volen continuar creixent dins de l'empresa.

Rocío Flores i Manuel Bedmar, molt involucrats en el seu gran projecte

En els últims temps, Rocío Flores ha compartit amb el seu gran seguici de seguidors com es troba de feliç i involucrada amb Manuel Bedmar en el seu nou projecte. La jove és imatge d'una coneguda marca de productes d'estètica, on ha aconseguit un gran èxit.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar, centrats en la seva empresa | Europa Press

Gairebé cada dia, Rocío comparteix a les seves xarxes els grans beneficis i èxits que està aconseguint a l'empresa. I és que, per a la jove, hi ha una cosa molt clara, i és que “els somnis es treballen”.

A través d'unes històries recents, la parella ha compartit quins són els seus pròxims objectius dins d'aquesta empresa. Tal com ha revelat Manuel Bedmar al seu Instagram, el seu objectiu principal per a l'any que ve és continuar creixent i continuar augmentant el nombre de treballadors i socis.

La parella convida tots els seus seguidors que s'uneixin al negoci i formin la seva pròpia empresa en línia, que reporta grans beneficis.

Storie de Rocío Flores a Instagram amb un xat de WhatsApp amb un xec l'11 de desembre de 2023
Rocío Flores comparteix els seus èxits amb la seva empresa | Instagram, @rotrece

Rocío Flores i Manuel Bedmar, allunyats de polèmiques i centrats en la seva relació

Com hem esmentat anteriorment, la parella està bolcada amb aquest projecte i, sens dubte, no tenen gens d'interès a tornar al focus mediàtic. Rocío Flores ha estat al marge de qualsevol polèmica que ha envoltat el seu pare o la seva família.

Més enllà de la seva feina per a aquesta empresa, el seu dia a dia es basa en la seva tasca com a creadora de contingut a les xarxes socials. Gràcies a l'enorme empenta mediàtica del seu pas per la televisió, la jove va aconseguir un lloc dins del món influencer.

Rocío Flores compta amb més de 750 000 seguidors a Instagram, i el seu nom és un gran reclam per a les marques i les col·laboracions.

D'una altra banda, en l'àmbit personal, a la parella no li pot anar millor. La relació continua endavant, i encara que fa uns mesos van sortir rumors d'una possible crisi, res més lluny de la realitat. Rocío Flores i Manuel Bedmar travessen un gran moment personal i professional.