Primer pla de Makoke amb rostre seriós durant la presentació del llibre 'Cuando el corazón llora'

L'advertència de Makoke al seu xicot després de la 'tremenda bronca' que han tingut

'Fiesta' ha revelat el comentari que Makoke li va fer al seu xicot

Emma García va frenar Fiesta durant uns minuts per donar una notícia relacionada amb la vida sentimental de Makoke. El mes d'agost passat va confirmar que havia tornat a enamorar-se d'un empresari molt discret anomenat Gonzalo. Tot anava bé fins que han tingut, segons expliquen a Telecinco, "una tremenda esbroncada" en un conegut parc d'atraccions.

Makoke ha llançat una advertència al seu xicot i li ha recordat que "ja n'està farta". Emma García ha parlat amb la col·laboradora i aquesta s'ha compromès a donar explicacions, però de moment el programa ha reunit les seves proves. La presentadora ha donat pas a un testimoni que ha presenciat els fets i el relat és molt significatiu.

"De sobte vaig veure Makoke i el seu xicot, que estaven tenint una bronca monumental i d'un moment a l'altre es van posar a discutir", comença dient la font esmentada. "Llavors ell li va dir que estava cansant i ella li va contestar". Va ser allà on va llançar una advertència dient-li: "La que estic cansada sóc jo".

Makoke parlant al plató de 'L'última nit' amb rostre neutre
Makoke ha tingut un problema amb el seu xicot | Mediaset

Després de les paraules anteriors, la col·laboradora se'n va anar molt enfadada i sense donar-li explicacions a la seva parella. L'empresari el va estar buscant durant molt de temps. El testimoni que ha emès Fiesta assegura que Gonzalo "estava molt nerviós".

Captura del programa de Telecinco 'Fiesta' amb tots els col·laboradors mirant unes imatges
'Festa' ha confirmat la notícia de Makoke | Mediaset

Makoke torna a tenir problema a la seva vida sentimental

Des que es va separar de Kiko Matamoros , Makoke ha provat sort amb moltes parelles i totes li han sortit malament. La tertuliana va ser xicota de Tony Spina, va ser la seva primera parella després de divorciar-se. Més endavant ha tingut altres nuvis, però l'amor encara no ha trucat a la porta.

La model ha intentat protegir Gonzalo, per això no en va voler parlar quan a l'agost van revelar la relació que mantenien. "No tinc res a dir, però estic súper feliç i estic molt bé", va declarar sense entrar en detalls. Enrere han quedat aquestes intencions, ja que a Fiesta asseguren que ha donat un gran disgust a l'empresari.

Captura de 'Socialité' amb Makoke asseguda en un tamboret d'una terrassa abraçada a un noi el 15 d'agost de 2023
Makoke està tenint problemes amb el seu xicot | Mediaset

"Ella se'n va anar i el va deixar tirat, però ell després va intentar buscar-la", asseguren. L'exdona de Matamoros li va advertir que estava "cansada" del seu comportament i després va marxar. Al programa d'Emma García pensen que això pot ser l'inici d'una crisi sense solució.

El protagonista d'aquesta notícia té 51 anys i no està interessat a cridar l'atenció de la premsa. Així que tot fa pensar que l'enrenou detallat en línies anteriors marcarà un abans i un després. De moment Makoke no ha utilitzat les seves xarxes socials per explicar els fets, ja que prefereix parlar-ne a Telecinco.