Muntatge en primer pla de Lydia Lozano somrient amb lloa llavis vermells i Ana Guerra somrient amb una cua

GENT

Lydia Lozano es queda muda després de l'una última hora sobre el casament d'Ana Guerra

Lydia Lozano s'assabenta del parentiu que uneix el promès d'Ana Guerra amb l'actual reina d'Espanya

Lydia Lozano s'ha convertit en l'última convidada de Superlativas, el podcast presentat per la Carlota Corredera. Durant la seva intervenció a aquest espai audiovisual, les excompanyes de treball han parlat sobre diversos temes d'actualitat.

Tot i això, la nova participant de Baila como puedas s'ha quedat sense paraules després de conèixer una dada que fins ara desconeixia sobre el casament de l'Ana Guerra i el Víctor Elías. Enllaç a què ha estat convidada.

Captura de Lydia Lozano xerrant amb Carlota Corredera al seu podcast
Lydia Lozano confirma a 'Superlativas' que ha estat convidada al casament d'Ana Guerra | YouTube

Tal com li ha confessat Corredera, l'actor de Los Serrano és cosí de la reina Letícia, una informació que ha deixat a la Lydia Lozano veritablement sorpresa.

Durant la seva xerrada, totes dues han parlat sobre aquest nou talent de La 1, el qual va donar el tret de sortida aquest dilluns, 11 de març. La convidada ha assegurat que es porta molt bé amb tots els seus companys de l'edició, tant és així que ja han creat un grup a WhatsApp.

Tot i això, ha estat amb l'Ana Guerra amb qui més afinitat ha tingut. Motiu pel qual la cantant no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de convidar-la al casament amb el Víctor Elías.

Captura de 'Baila como puedas' amb Ana Guerra i Lydia Lozano ballant juntes
Lydia Lozano i Ana Guerra s'han convertit en grans amigues | RTVE

"La meva nova amiga, l'estimo", ha assegurat la Lydia Lozano. "Més que a la Pilar Vidal?", li ha preguntat Corredera. "Bé, són diferents, però és perquè té l'humor de la Pilar… Quin personatge, quin sentit de l'humor".

Després d'omplir d'afalacs la seva companya d'edició, la dona del Charly ha deixat sense paraules a la Carlota Corredera després de confirmar que està convidada a aquest enllaç. Tot i això, la presentadora ha aconseguit sorprendre encara més a la seva amiga després de compartir amb ella una informació que desconeixia.

"Doncs potser va la Letícia, ho saps?", li ha dit la Carlota. "Quina Letícia? Letícia Requejo?", li ha preguntat la Lydia Lozano, totalment desorientada. "Letícia Ortiz Rocasolano és cosina del promès", li ha aclarit Corredera.

Lydia Lozano no pot contenir l'emoció en assabentar-se que la reina està convidada al casament d'Ana Guerra

La Lydia Lozano no ha pogut amagar la seva sorpresa en assabentar-se que la Letícia és cosina del Víctor Elías i que, possiblement, coincideixi amb ella al casament de l'Ana Guerra. "La reina? Ara mateix, quan torni a l'escola, l'entrevistaré[a la seva companya]", ha assegurat entre rialles.

Muntatge de Letizia somrient mirant de banda i Víctor Elías seriós amb una camisa de quadres
Lydia s'acaba d'assabentar que la reina és cosina de Víctor Elías | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Però lluny d'entendre aquest parentiu, la periodista li ha tornat a preguntar si la seva amiga i companya d'edició és cosina de la monarca. Dubte que la Carlota Corredera no ha trigat a resoldre: "El promès de l'Ana Guerra, Víctor, és cosí de la reina Letícia".

Ara com ara, encara no s'ha confirmat l'assistència dels reis actuals d'Espanya a aquest enllaç. Tot i això, els que sí que gaudiran d'aquest moment amb la Lydia Lozano són la Telma Ortiz, el seu pare Jesús Ortiz i la seva segona dona, Ana Togores.

I encara que es tractaria d'un moment únic a la vida, aquesta no seria la primera vegada que la col·laboradora de televisió coincidiria amb la reina en un esdeveniment social. Fa uns mesos, totes dues van acudir a la celebració del 25è aniversari de La Razón, moment en què va tenir l'oportunitat d'intercanviar unes paraules amb la monarca.

"El millor d'aquell moment és que la María Patiño va estar a punt de plorar", ha confessat la Lydia Lozano a la Carlota Corredera entre rialles.

➡️ Gent

Més notícies: