Muntatge de Lydia Lozano somrient amb els llavis roses i unes arracades llargues i Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors

GENT

Lydia Lozano arriba a la ciutat d'Antonio David Flores i llança una clara advertència

Lydia Lozano continua treballant en el seu següent projecte professional deixant Antonio David Flores al punt de mira

Lydia Lozano ha sabut reinventar-se després que la cancel·lació de Sálvame posés diversos dels seus companys fora de la televisió. La seva àmplia trajectòria l'avala i n'hi ha hagut prou perquè continuï immersa en nombrosos projectes professionals.

La periodista està imparable i, actualment, la podem veure a Baila como puedas, on està regalant moments inoblidables. Lydia està feliç i així es va mostrar dijous passat, 21 de març, a Màlaga, a la inauguració de la botiga Koker. Ciutat on resideix Antonio David Flores, amb qui Lozano no té una relació gens bona i els secrets dels quals podrien veure la llum aviat.

Lydia Lozano i la seva advertència a Antonio David Flores: la periodista revelarà al seu llibre el que va passar amb l'exguàrdia civil

Per a Lydia Lozano, la cancel·lació de Sálvame va ser una notícia difícil de pair. 14 anys en antena i tot el que s'ha viscut al plató no és fàcil d'oblidar. No obstant això, Lozano ha sabut reinventar-se i la seva predisposició a descobrir noves facetes l'han ajudat a acceptar diferents reptes.

Potser el més personal és el llibre en què es troba treballant. Un projecte del qual va parlar dijous passat durant un esdeveniment a Màlaga. Precisament la ciutat on resideix un dels seus pitjors enemics i qui l'ha posada en més d'un compromís: Antonio David Flores.

Lydia Lozano amb la boca oberta cridant amb un vestit blanc i vermell
Lydia Lozano està escrivint un llibre sobre el seu passat professional | GTRES

La relació entre ells no és gens bona, sobretot després que descobrís l'engany del qual havia estat víctima per part del malagueny. El documental de Rocío va destapar alguns dels tripijocs de l'exguàrdia civil i Lozano va ser una de les perjudicades.

Ara, des de la ciutat d'Antonio David, Lydia ha parlat sobre el llibre que promet ser una revolució. En el projecte la canària afirma que parlarà de "tothom" i que explicarà "xafarderies" tretes dels seus "reportatges secrets". L'advertència a Antonio David no és cap altra que, gràcies al seu llibre, Lozano revelarà tot el que va passar amb l'exguàrdia civil.

Muntatge d'Antonio David Flores amb caçadora, gorra i mirant cap avall i Lydia Lozano amb la boca oberta amb una blazer brillant i una samarreta blanca
El llibre de Lydia traurà la veritat sobre Antonio David | e-noticies.cat, Europa Press, RTVE

Una manera de rescabalar-se del mal que li va ocasionar en usar-la com a arma llancívola per contribuir a desprestigiar la filla de 'La más grande'. Lydia va reconèixer el seu error en directe i ara es descobrirà molt més gràcies al llibre que aviat veurà la llum.

Lydia Lozano i la veritat sobre Antonio David Flores

Lydia sempre ha defensat la seva professionalitat, encara que de vegades ha pecat d'ingènua. Ella mateixa així ho va confessar després de veure el documental de Rocío i adonar-se de com Antonio David havia jugat amb ella.

En un temps en què Rocío guardava silenci, molts van ser els que es van creure a ulls clucs les informacions falses del malagueny, fent-les públiques. Lozano en va ser una, però també ho van ser uns altres com ara María Patiño o Kiko Hernández.

Primer plànol de Lydia Lozano amb rostre molt seriós en 'Sálvame'
Lydia Lozano va confessar haver estat víctima d'Antonio David | Mediaset

La canària va ser de les primeres a donar la cara i reconèixer-ne l'error. "M'he sentit manipulada, i sí, potser he estat mala periodista", admetia, entonant el mea culpa per no qüestionar-se la versió del malagueny.

Ara bé, això no va ser el que va provocar el distanciament entre Lydia i Antonio David, anys abans ja van tenir més d'un desacord al plató de Sálvame. L'origen de tots ells es trobava en un judici en què la periodista s'enfrontava, precisament, a Rocío. Antonio David no va acudir com a testimoni, així es va revelar en un 'polideluxe' on tots dos es van enfrontar a la màquina de Conchita.

Però aquests episodis no abasten gens ni mica la història entre els dos col·laboradors. El llibre de Lydia promet treure més dades a la llum, ja que el passat que els uneix va més enllà de Sálvame. L'advertència és clara: gràcies al llibre, finalment veurà la llum el que va passar amb Antonio David.

➡️ Gent

Més notícies: