Muntatge de Luis Pliego al costat de la cara de Genoveva Casanova

GENT

Luis Pliego té la clau sobre el xantatge que compromet Genoveva Casanova

Luis Pliego ha ofert detalls concrets sobre el suposat xantatge que ha patit Genoveva Casanova des que destapessin el seu afer secret amb Federico de Dinamarca

Genoveva Casanova segueix al punt de mira arran del seu suposat romanç amb Federico de Dinamarca. Van ser unes imatges publicades en exclusiva per la revista Lecturas, les que donaven peu al gran escàndol.

Tot i això, la polèmica ha servit perquè tant Federico com la seva dona, Mary Donalson, es converteixin en reis. En el cas de Genoveva, sembla que ella ha hagut de bregar amb greus conseqüències.

Primer plànol de Genoveva Casanova
Genoveva Casanova segueix al punt de mira | GTRES

Així, Luis Pliego s'ha pronunciat a TardeAR sobre el suposat xantatge a què haurien sotmès la mexicana, que segueix desapareguda des que tot explotés pels aires.

El director de Lecturas ha volgut deixar molt clar què hi ha darrere d'aquest suposat xantatge a què uns fotògrafs havien sotmès a Genoveva.

Alguna cosa, que els mateixos implicats s'han encarregat de desmentir. "En cap cas hi va haver aquesta extorsió". "Estem indignats, són acusacions molt greus", asseguraven sobre això.

Luis Pliego aclareix la polèmica sobre el xantatge a Genoveva Casanova

D'aquesta manera, Pliego ha explicat que “a Genoveva se l'informa que existien unes imatges que tenia intenció de publicar una coneguda revista”.

Per tant, dos dies abans, el dia del tancament de Lecturas, Genoveva ja sabia que existien i no hi va poder fer res. Encara més, quan va trucar desesperada per impedir que l'exclusiva veiés la llum, no van acabar de donar crèdit a les seves paraules.

Captura de Luis Pliego durant una intervenció al programa 'TardeAR'
Luis Pliego dóna nous detalls sobre Genoveva Casanova a 'TardeAR' | Telecinco

"Quan sap que les fotografies són imparables, s'encarrega que gent del seu entorn desmenteixi que hagin passat la nit junts", apunta Luis Pliego.

És a partir d'aquí, quan ella desapareix del tot, i més després de demostrar-se que efectivament no hi ha cap dubte que Federico de Dinamarca havia dormit amb ella a casa seva.

"Mai no li arriba a fer un xantatge a Genoveva", ha remarcat de manera molt contundent el director de Lecturas. A més, ha especificat que si bé se li va confirmar del valor que podien assolir aquestes imatges (uns 250.000 euros), mai se li va intentar fer xantatge amb el seu valor.