Muntatge de Lolita Flors d'allò més bé amb una foto rodona de Bertín Osborne i el dibuix d'un sac de monedes
GENT

Lolita Flores dona nous detalls sobre els diners que li deu Bertín Osborne

Després de sortir a la llum el deute que Bertín Osborne té amb Lolita, aquest confessa si el presentador ja li ha pagat

Lolita Flores sempre s'ha caracteritzat per la seva naturalitat i proximitat amb els mitjans de comunicació. L'actriu pertany a una de les sagues familiars amb més renom i estimades pel gran públic. Pocs són els que en parlen negativament, encara que ha tingut alguna ensopegada amb companys de la faràndula.

Fa uns dies va confessar un deute que encara no ha saldat amb Bertín Osborne, que li deu 10.000 de les antigues pessetes. Sobre aquesta va parlar dilluns als Premis Talía relacionats amb les arts escèniques. Lolita va confessar que Bertín encara no li ha pagat, però que estaven “en negociacions”.

Lolita Flores reconeix que Bertín Osborne encara no li ha pagat el que li deu

Lolita Flores destaca a Tu cara me suena per les anècdotes que comparteix amb molts dels personatges que són imitats durant el programa. Suprem Deluxe es va posar a la pell de Bertín Osborne i Lolita va aprofitar per revelar que el cantant de ranxeres li deu 10.000 pessetes.

Primer pla de Lolita Flores somrient en una imatge d'arxiu

“Li les vaig prestar jo a la Feria de Sevilla perquè el meu pare, que era molt generós, em va donar diners per a les atraccions”, va explicar. Dies després de la seva confessió, Lolita ha estat preguntada sobre aquest deute i si, després del seu reclam, Bertín per fi ha contactat amb ella per pagar-li-ho. “Encara no, estem en negociacions”, responia amb un somriure revelant nous detalls sobre els diners que li deu l'exmarit de Fabiola Martínez.

Lolita i Bertín es coneixen des de fa molts anys i l'actriu ha estat una habitual als programes d'Osborne. Per a ella, forma part de la seva vida i és que pocs poden dir que són amics des de fa més de 50 anys.

De fet, no és la primera vegada que Lolita recorda a Bertín el seu deute. Fa dos anys, a El Show de Bertín, l'actriu va rememorar els anys que fa que són amics i va recordar aquell moment succeït a la Feria.

Captura de Lolita Flores sent entrevistada a un photocall per periodistes d'Europa Press i GTRES

“Estava intern a Campillo i es va escapar a la Feria de Sevilla, allà van ser les famoses 10.000 pessetes que encara estic esperant”, va explicar. Davant d'això, el presentador no va poder evitar riure i va afirmar que no recordava deure res a Lolita.

Lolita Flores no oblida el que Bertín Osborne li deu, però no guarda rancúnia

A la seva entrevista a Canal Sur, Lolita va assegurar tenir molt bona memòria i no oblidar les 10.000 pessetes que encara li deu Bertín. “Jo és que no me'n recordo de res”, explicava el presentador davant una Lolita que afirmava rotundament que ella sí.

“Em va dir «dona-me-les que jo te les torno», fins avui", va explicar l'actriu sense parar de riure. No obstant això, i malgrat tornar a treure a col·lació el deute, la germana de Rosario Flores no guarda cap rancor cap a Bertín.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

Encara més, va reconèixer que, després d'anar a diversos dels seus programes i haver cobrat per ells, “ja no em deus res”. Sembla que l'anècdota revelada a Tu cara me suena s'ha quedat en això, una simple història entre dos bons amics.

La relació entre Bertín i el clan Flores es remunta fa més de 50 anys. Era habitual que la família de cantants organitzés festes a casa seva a les quals acudien un gran nombre de figures conegudes.

Entre ells, Bertín, que no dubtava a anar-hi per passar una agradable vetllada amb la seva amiga Lolita. Junts sumen molts records i vivències que comparteixen amb tothom quan coincideixen en algun plató. La més coneguda són les famoses 10.000 pessetes que continuen pendents, però que no han suposat cap problema entre ells.

Segons les últimes declaracions de Lolita, està en negociacions amb Bertín, estarem davant un nou retrobament televisiu entre tots dos?

➡️ Gent

Més notícies: