Muntatge de Kiko Rivera amb la festa de Oktober Fest de fons

Kiko Rivera troba una nova feina que mostrarà la seva faceta més propera

Kiko Rivera es converteix en un dels principals protagonistes d'un important esdeveniment social

Kiko Rivera ha trobat una nova feina que, de segur, suposarà un gran impuls per a la seva carrera professional. Després de l'èxit que ha aconseguit el seu últim llançament musical, el DJ podrà deixar al descobert la seva faceta més propera. I tot gràcies a la nova oportunitat que ha trucat a la porta.

El 13 de juliol passat, i després d'haver-se recuperat completament del seu últim contratemps de salut, l'artista va tornar al panorama musical espanyol amb El mambo, el seu nou hit.

Tot i això, el que menys s'imaginava Kiko Rivera era que, només uns mesos després, la seva cançó es convertiria en tot un èxit en l'àmbit nacional. Una cosa que ell mateix va compartir a les xarxes socials a principis d'octubre:

Primer pla de Kiko Rivera somrient amb una boina a la premiere d''El corazón de Sergio Ramos'
Kiko Rivera està molt content per la gran acceptació que ha tingut la nova cançó | GTRES

"Més de 10 anys han passat des de l'última vegada que vaig entrar en aquesta llista, 10 anys d'esforç i dedicació per avui recompensar-me la vida amb això. Gràcies a tots i cadascun de vosaltres per fer-ho possible". I és que, aquell dia, la seva cançó era dins del Top 200 de la llista de Spotify España.

Actualment, el nou tema de Kiko Rivera compta amb més de 16.154.000 reproduccions a aquesta plataforma. A més, s'ha convertit en un dels hits més escoltats de tot el panorama musical espanyol.

Ara, i després de celebrar l'èxit del seu darrer llançament musical, ha arribat a la vida del DJ una nova i prometedora oportunitat laboral. Aquest 3 de novembre es convertirà en una de les estrelles al proper festival que se celebrarà a la ciutat de Sevilla.

Kiko Rivera té una nova feina: serà una de les estrelles que actuaran a l''Oktoberfest' de Sevilla

Kiko Rivera serà la persona encarregada d'inaugurar a Sevilla, el pròxim 3 de novembre, el Paulaner Oktoberfest. O això mateix és el que ha transcendit les últimes hores.

Segons ja s'ha anunciat, l'organització d'aquest esdeveniment important ha seleccionat aquesta ciutat per acollir l'edició espanyola del seu famós festival de la cervesa alemanya.

La seva inauguració tindrà lloc a Sevilla aquest divendres 3 de novembre, a les 19:30 hores, en una carpa habilitada per a l'ocasió. A més, comptarà amb la presència de Kiko Rivera, que amenitzarà l'esdeveniment amb diversos dels seus temes, entre els quals hi ha El mambo.

Kiko Rivera, cantant a la Final de Kings i Queens Cup el 14 d'octubre de 2023 a Màlaga
Kiko Rivera inaugurarà el 'Paulaner Oktoberfest' | Europa Press

Fins al diumenge 12 de novembre, els fans d'aquesta coneguda festivitat podran gaudir d'una autèntica experiència gastronòmica alemanya mentre escolten la millor música de l'actualitat.

Seguint amb la tradició d'aquest festival bavarès, les varietats de cervesa se serviran en gerres d'un litre. Detall que permetrà als seus assistents viure l'experiència de l'Oktoberfest al 100%.

A més, entre les seves varietats gastronòmiques, Kiko Rivera i la resta de participants podran tastar delícies alemanyes tan famoses com els pretzels o el seu conegut braó.

Dimarts passat, 31 d'octubre, després de fer-se ressò de tota la informació que s'ha publicat sobre aquest tema, va ser el mateix Kiko Rivera qui es va voler pronunciar sobre això. A través de les històries del seu perfil d'Instagram, el DJ va anunciar, molt emocionat, la participació en aquest festival:

"Amics, com heu pogut veure, el pròxim dia 3[de novembre]estic a l'Oktoberfest, aquí a Sevilla. Estaré actuant i punxant per a vosaltres a partir de les 22:00 hores".

Història d'Instagram de Kiko Rivera del 31 d'octubre de 2023 en què surt parlant sobre l'Oktober Fest
Kiko Rivera comparteix tota la informació amb els seus seguidors | Instagram, @riverakiko

Kiko Rivera va aprofitar l'ocasió per compartir amb tots els seus followers informació rellevant sobre aquest esdeveniment musical. Tal com va assegurar l'artista, "de dilluns a dijous l'entrada és gratuïta".

A més, també va voler confirmar que l'horari per a aquests dies serà des de les "18:00 hores fins a les 00:00 hores". "Així que, no us ho perdeu perquè cervesa hi haurà per a tothom", va dir el televisiu, visiblement emocionat.