Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández sap si Rocío Carrasco vol retrobar-se amb Gloria Camila

Kiko Hernández va revelar els sentiments reals que té la seva amiga cap a la seva germana

Kiko Hernández sap perfectament si Rocío Carrasco vol retrobar-se o no amb la seva germana, Gloria Camila. I així mateix ho va assegurar durant una de les seves intervencions a Sálvame.

Durant anys, aquest col·laborador de televisió va ser una de les persones més crítiques amb la filla de 'La más grande'. Tant és així que, més d'una vegada, no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'anomenar-la "mala mare" en públic.

Muntatge primer pla Rocío Carrasco i Kiko Hernández seriosos
Kiko Hernández ha estat un dels detractors més grans de Rocío Carrasco | Mediaset, E-Noticies

Tanmateix, l'opinió de Kiko Hernández va canviar completament després de la primera emissió de Rocío: contar la verdad para seguir viva. Aquell dia, el tertulià no va tenir cap problema a assumir, davant de tot Espanya, que havia estat equivocat durant tot aquest temps:

"Podria buscar qualsevol excusa per demostrar que he estat professional o bona persona, però ni he estat bon professional ni he estat bona persona. Ho sento per tantes tardes on he estat tan dur amb tu. On no he vist, o no he volgut veure, que una mare estava lluitant pels seus fills".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des de llavors, Kiko Hernández i la dona de Fidel Albiac es van convertir en grans amics. No obstant això, i encara que avui manté una molt bona relació, el febrer de 2022, el col·laborador de televisió va fer una confessió inesperada.

Durant una de les emissions de Sálvame, no va tenir cap problema a revelar si Carrasco volia retrobar-se amb Gloria Camila o no. Unes declaracions que van deixar sense paraules els seguidors del format, ja que, en aquell moment, el televisiu havia esdevingut un dels defensors de públics de Rocío.

Kiko Hernández sap si Rocío vol retrobar-se amb la seva germana: "Són els seus sentiments"

Kiko Hernández va revelar a Sálvame quins són els sentiments reals que té la seva amiga Rocío cap a la seva germana Gloria Camila. Tot i això, les seves paraules van deixar més d'un impactat de debò.

Aquesta confessió es va produir arran de les polèmiques declaracions que va fer Kiko Rivera a la revista Lecturas. A principis de febrer de 2022, el DJ va arribar a assegurar que va pegar a la seva germana, Isa Pantoja, per evitar que "es tallés les venes".

Foto de Rocío Carrasco abraçant a Kiko Hernández mentre mira a càmera a un plató de Telecinco
Kiko Hernández va revelar si la seva amiga volia retrobar-se amb Gloria Camila | @kikohernandeztv

Unes paraules que, com calia esperar, no van passar desapercebudes per a Kiko Hernández i la resta dels col·laboradors de Sálvame. Per això, només unes hores després de publicar-se aquesta polèmica entrevista, van tenir l'oportunitat de donar la seva opinió sobre això.

Va ser en aquest moment quan l'exparticipant de Gran Hermano va revelar si, realment, Carrasco volia tenir relació o no amb els seus germans, Gloria Camila i José Fernando:

"Et dic que aquest noi[Kiko Rivera]no estima la seva germana. Que no passa res, aquí tens Rocío[Carrasco]que estima el seu germà ni la seva germana. Als seus fills no els pot veure… No passa res, si són els seus sentiments”.

Tot i això, en veure com Rafa Mora intentava justificar la sortida de to de l'artista, Kiko Hernández no va trigar a retreure aquesta actitud al seu company de plató.

"No podem victimitzar-ho, perquè ens fem mal a nosaltres i a ell, que ens està veient", va assegurar, abans de donar-li un consell al seu company. "Jo sé que tu l'estimes, per això, miraria a càmera i li diria: 'cuida't i ves amb compte perquè, a partir d'ara, t'ho miraran tot amb lupa'".

Les declaracions de Kiko Hernández no van passar gens desapercebudes a les xarxes socials. Sembla que a molts els va estranyar aquesta reacció, ja que, des del març de 2021, tots dos havien començat a tenir molt bona relació.

Primer pla de Kiko Hernández plorant al plató de ‘Sálvame’
Les paraules de Kiko Hernández van ser molt criticades a les xarxes | Mediaset

Per això, diversos usuaris de les xarxes socials no van trigar a titllar aquesta situació d'"indignant". "Per defensar Isa Pantoja, dona un revés a la seva nova amiga", va assegurar un internauta. "Demà dirà que ho vam entendre malament i li donarà voltes", va vaticinar un altre seguidor del format.

Tot i això, hi ha qui considera que "el subconscient de Kiko Hernández li ha jugat una mala passada". "Ha confirmat el que mitja Espanya ja sabia, que Rocío no estima els seus fills ni els germans".