Muntatge de portada amb Kate Middleton i Meghan Markle

GENT

Kate Middleton, el motiu pel qual es torna a parlar del divorci de Meghan Markle

El príncep Enric vol viatjar a Londres per reunir-se amb Kate Middleton, però Meghan Markle s'hi ha oposat

Meghan Markle va decidir el 2020 que ja no volia formar part de la família reial britànica després dels seus continus desacords amb Kate Middleton. Ara, gràcies a la princesa de Gal·les, torna a parlar-se del divorci de Meghan i el príncep Enric. Fa un any que van començar aquestes teories i, fins i tot, hi ha qui afirma que ja hi ha un acord de 20 milions de dòlars.

Kate Middleton, segons informa l'expert Tom Quinn a The Mirror, ha mantingut una conversa amb el príncep Enric. Aquest considera que el millor és fer un viatge a Londres i retrobar-se amb la cunyada per donar-li ànims en aquests durs moments. Enric ha demanat a Meghan Markle que l'acompanyi en aquesta excursió, però ella s'ha negat rotundament.

Imatge del príncep Guillem amb Kate Middleton acompanyats per Meghan Markle i el príncep Harry
Enric vol retrobar-se amb la seva família | GTRES

El mitjà esmentat anteriorment explica que Kate ha causat una nova crisi matrimonial entre Meghan i Enric. Per això es torna a parlar del divorci del matrimoni, uns rumors que cobren cada cop més força. Suposadament en el seu moment van redactar un acord i l'actriu està pensant a signar-lo, ja que se sent traïda pel seu marit.

Middleton no es va portar bé amb Meghan Markle en el passat i l'estatunidenca no comprèn que Enric li allargui la mà. És cert que, en qualitat de ducs de Sussex, han enviat ànim a la Corona, però Markle vol quedar-s'hi. No obstant això, el fill de Lady Di vol tenir una reunió amb Kate al palau de Kensington.

Asseguren que Meghan Markle torna a estar en crisi amb Enric

Tom Quinn no considera possible que Meghan afluixi la corda. "Va ser força ferma quan va dir que mai tornaria al Regne Unit, per la qual cosa és molt poc probable que l'acompanyi. Encara que ell vulgui que vingui amb ell per rebre suport moral i aquesta és una de les principals àrees de tensió entre la parella".

Aquesta és la raó per la qual la premsa britànica està assegurant que Kate és la responsable dels darrers problemes matrimonials de Markle. Cada cop es parla més de la separació i, fins i tot, hi ha qui ha arribat a assegurar que Enric ja sap on vol viure.

Kate Middleton seriosa amb una brusa verda, Meghan Markle parlant amb una camisa blanca i Pippa Middleton rient amb una brusa de flors
Meghan Markle no accepta Kate Middleton | Europa Press

El fill de Lady Di hauria pernoctat més d'una vegada en un hotel situat a la zona alta de Califòrnia. Fonts properes asseguren que les discussions amb l'actriu cada vegada són més freqüents.

La decisió de Meghan Markle d'acompanyar o no Enric a Anglaterra definirà el futur de la seva relació. Mentrestant hi ha una gran expectació i són molts els que asseguren que acabaran trencant.

➡️ Gent

Més notícies: