Muntatge de fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients i amb unes aliances de casament al costat

GENT

Un jutge pren una decisió amb Iñaki Urdangarin abans de la boda amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin rebrà d'aquí a uns dies la notícia que fa anys que espera i que li obre les portes a la boda amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia estan a un pas de començar una nova vida. La signatura del divorci entre l'exduc de Palma i la infanta Cristina només va ser el primer pas dels molts que encara han d'arribar. Tots ells encaminats a una vida en comú on Iñaki i Ainhoa puguin, per fi, gaudir del seu amor.

Tanmateix, el més important té a veure amb la determinació que prendrà el jutge encarregat de la situació legal d'Iñaki. Actualment, Urdangarin es troba en llibertat condicional després de ser condemnat pel cas Nóos. Tot i això, el pròxim mes d'abril per fi rebrà la llibertat absoluta.

Iñaki Urdangarin en espera de la resolució del jutge: aquest li concedirà la llibertat absoluta

Fa mesos que Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia van començar la seva nova vida en comú. Després de formalitzar-se el divorci, la parella va tenir via lliure per conviure junts i, avui dia, es troben residint en un pis a Vitòria.

El seu objectiu a curt termini és consolidar la seva relació en una boda que tindrà lloc aviat, quan la situació d'Iñaki se solucioni. Encara queden dos caps per a lligar que els impedeixen fer aquest pas, però un es resoldrà d'aquí a unes setmanes.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
D'aquí a uns dies, un jutge decidirà donar per tancat el cas d'Iñaki Urdangarin | Europa Press

Concretament, el pròxim 9 d'abril, quan un jutge pren la decisió de concedir-li la llibertat absoluta i donar el cas per tancat. Tot i que veiem Iñaki fer una vida normal a Vitòria, la veritat és que l'exduc de Palma encara es troba en llibertat condicional.

Urdangarin continua complint condemna després de la sentència de l'Audiència de Palma i, cada 15 dies, ha d'acudir a signar. No obstant això, d'aquí a unes setmanes la condemna arribarà al final i serà un jutge qui decideixi concedir-li la llibertat completa, segons Vanitatis.

Amb aquesta decisió, el pitjor malson d'Iñaki arribarà a terme i s'hi obre un nou episodi a la seva vida. Aquesta és la notícia que tant esperen Iñaki i Ainhoa per fer el següent pas en la seva relació i contreure matrimoni.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, més a prop de celebrar el seu enllaç

Cada dia que passa, Iñaki veu més a prop la possibilitat de començar una nova vida. La decisió del jutge de concedir-li la llibertat absoluta se suma al seu divorci recent amb la infanta Cristina. Urdangarin serà un home lliure en tots els sentits, tant en l'àmbit personal com legal.

Aquesta és la darrera notícia que Ainhoa esperava per començar els preparatius de la seva boda amb Iñaki. Conscients de l'impediment que suposava ser encara un home condemnat per la justícia, el seu desig era esperar el 9 d'abril.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Iñaki i Ainhoa esperen la resolució del jutge per casar-se | Europa Press

A partir d'aquell dia, ja no hi haurà res ni ningú que els impedeixi formalitzar la seva relació i convertir-se en marit i muller. S'obre, doncs, davant d'ells un nou capítol en la seva relació, confiant que la decisió del jutge els ajudi a portar una vida tranquil·la. L'objectiu d'Iñaki és recuperar l'anonimat i fer una vida completament normal.

L'únic escull que trobaran al camí a l'altar serà l'opinió que sobre Ainhoa continuen tenint els fills d'Iñaki. L'advocada encara no és ben rebuda entre els fills d'Urdangarin i són aquests els que entelarien la boda amb Armentia. De fet, podrien no acudir a l'enllaç, així donarien l'esquena al seu pare en el seu gran dia.

Ara bé, malgrat la situació familiar de l'exjugador d'handbol, la parella tirarà endavant amb els seus plans. Han estat molts els obstacles que han hagut de superar, i el divorci d'Iñaki ha estat el més complicat de tots.

➡️ Gent

Més notícies: