Muntatge amb Juan Urdangarin seriós amb vestit i la infanta Cristina seria amb una mà a l'espatlla

GENT

Juan Urdangarin té clar per què no tornarà a Espanya amb la infanta Cristina

Juan Urdangarin ho hauria passat molt malament durant l'empresonament del seu pare i no tindria intenció de tornar a Espanya

Juan Urdangarin és un dels fills de la infanta Cristina que més aliè es manté a les contínues polèmiques familiars. I és que el jove no vol saber res de la premsa, i més després de com ho va passar de malament amb l'empresonament amb el seu pare.

Sent un dels germans més tímids i reservats, a l'escola va arribar a patir un autèntic calvari. La situació va arribar a tal punt, que durant un partit de bàsquet, a Juan "el van començar a insultar, en deien xoriço i li deien que acabaria com el seu pare".

Primer pla de Joan Urdangarin seriós al funeral del rei Constantino de Grècia
Juan Urdangarin prefereix mantenir-se al marge | Europa Press

Això provocava que la infanta Cristina decidís tornar a Barcelona. "És sensible, infantil i sentia molta pressió per ser el més gran", asseguren.

Just per això, un cop va acabar el batxillerat, va decidir prendre's un any sabàtic i temps després es matriculava a la Universitat d'Essex.

Posar terra pel mig li va venir realment bé. I des d'aquell moment hauria recorregut diversos llocs fins a instal·lar-se definitivament a Londres, on viu actualment. Encara més, tot indica que Juan Urdangarin no es planteja tornar a Espanya amb la seva mare, la infanta Cristina.

Juan Urdangarin no es planteja tornar a Espanya

Tot i que aquest no és l'únic detall que hem pogut conèixer dels Urdangarin. Pel que sembla, i malgrat la distància que els separa, el rei Joan Carles en segueix molt pendent.

Així, no dubtaria a pagar-los els viatges i les despeses. "Manté els seus nets, però també demana informes de tot el que fan", apunten sobre això.

I, mentre que Juan Urdangarin opta per seguir el camí molt lluny del nostre país, el seu germà Pablo hauria decidit prendre el paper de portaveu de la família.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer
Juan Urdangarin es manté al costat de la seva mare, la infanta Cristina | GTRES

En el cas de Pablo, ell assegura que a casa l'han preparat durant tota la vida per enfrontar-se a la premsa. "El que van portar pitjor no va ser el divorci, sinó el període en què el seu pare va estar a la presó", sostenen.

"Juan és el que pitjor ho ha passat, els companys de classe li deien lladre, l'enganxaven. Per això no vol tornar a Espanya", han comentat des de Socialité.

A més, cal destacar que a això hi suma la decepció que es va emportar Juan en veure el seu pare amb una altra dona. "Va patir la decepció més gran quan va saber que el seu pare era infidel a la seva mare, i va estar mesos sense veure'l", al·leguen. Per tant, no sorprèn que prefereixi mantenir-se al marge i seguir amb la vida molt lluny d'Espanya.