Muntatge amb Juan Avellaneda i Máximo Huerta

GENT

Juan Avellaneda revela per què s'havia negat a parlar de Máximo Huerta

Juan Avellanada s'ha sincerat sobre la seva relació amb Máximo Huerta, que fins ara havia mantingut en secret

Juan Avellaneda ha sorprès en sincerar-se sobre la seva vida privada. I és que el dissenyador, que sempre ha procurat mantenir-se en un segon pla, finalment s'ha pronunciat obertament sobre una de les seves parelles.

Una cosa que crida molt l'atenció, sobretot perquè en Joan no sol parlar de la seva vida privada o de temes que no tinguin a veure amb la feina.

I la veritat és que el nom de l'home en qüestió no ens ha deixat indiferents en tractar-se ni més ni menys que del Máximo Huerta mateix.

Juan Avellaneda durant el seu pas per la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid

Un idil·li que fins ara desconeixíem, i que Avellaneda ha acabat confirmant gairebé sense buscar-lo.

"En tot el teu currículum amorós anterior només he trobat una referència famosa, coneguda, que és Máximo Huerta. ¿Máximo Huerta va ser la teva parella?", li preguntava el periodista Nacho Gay al seu pòdcast La mala reputació.

"D'això jo et passo paraula. És algú a qui vaig tenir molt d'afecte i vaig tenir molta estima", responia el dissenyador sense voler entrar en més detalls.

Juan Avellaneda parla sobre la seva relació amb Máximo Huerta

"Bé, va ser la meva primera parella. Ja quan has tallat amb algú... Dels ex tampoc cal parlar. És divertit si tens cap (odi), però no és el cas, pobre", assegurava.

La relació entre el dissenyador i Máximo Huerta amb prou feines hauria durat un any i mig, però han sabut en tot moment mantenir la discreció sobre això. Així, tot sembla indicar que van acabar força bé i ara mateix Avellaneda només té bones paraules cap a l'escriptor.

Mentre que, al seu torn, a Huerta ja hem pogut conèixer diverses parelles. L'última, amb Juan Castillo, amb qui trencava l'octubre de l'any passat després de cinc anys de discret amor.

Máximo Huerta posant somrient en un esdeveniment

Pel que fa a les causes d'aquesta ruptura, pocs detalls han transcendit, i és que Máximo també sol protegir la seva vida privada i no és donat a polèmiques.

"Per enamorar-se de veritat i que estiguis feliç, has de sortir com quan compraràs ja menjat. Si estàs tranquil i no vas buscant qui apareix alimenta per a molt", se sincerava sobre això.

D'altra banda, Juan Avellaneda segueix completament bolcat en la salut, sobretot després d'haver-se emportat un nou ensurt.

I és que després d'haver superat un càncer testicular, el dissenyador descobria nous bonys a la zona que el portaven a sotmetre's a nombroses proves mèdiques.

"Estem de proves mèdiques. Queden coses per fer però m'han dit que està tot bé", ha confessat mostrant-se força tranquil.

➡️ Gent

Més notícies: