Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano amb rostre seriós i Ana María Aldón també seriosa, tots dos tenen al costat un emoji d'enuig
GENT

José Ortega Cano, entre llàgrimes, fa un pas que podria enfadar Ana María Aldón

Ana María Aldón reviu els seus problemes amb José Ortega Cano després de la seva última entrevista a ‘Y ahora Sonsoles'


José Ortega Cano ha tornat a demostrar públicament el lloc que ocupa Ana María Aldón a la seva vida. L'extorero va acudir com a convidat a Y ahora Sonsoles fent unes declaracions que no li hauran semblat gens bé a la seva exdona.

A l'entrevista, Ortega va recordar el seu matrimoni amb 'La más grande' i no va poder contenir les llàgrimes per la seva absència. A conseqüència, el fet que podria enfadar Ana María és veure'l plorar per la cantant i tornar a sentir-se marginada per un record.

José Ortega Cano torna a deixar Ana María Aldón apartada de la seva vida

José Ortega Cano va ser un dels convidats al programa vespertí d'Antena 3 per fer un repàs per la seva extensa carrera. Amb Sonsoles va parlar de la seva vida dins i fora de la sorra, fent una parada obligatòria en el seu matrimoni amb Rocío Jurado.

Captura d'Ortega Cano a 'Y ahora Sonsoles' veient unes imatges de Rocío Jurado

El de Cartagena no va poder evitar emocionar-se davant el record de 'La más grande' i com la troba a faltar. Durant l'entrevista, Ortega va fer un pas que podria enfadar Ana María Aldón, deixant-la totalment apartada de la seva vida. L'extorero va reivindicar el que va significar Rocío per a ell i que continua molt enamorat d'ella.

“La porto dins del meu cor”, va afirmar sense poder contenir les llàgrimes, alhora que reconeixia la sort que havia tingut d'estar amb ella. Arribats a aquest punt, resulta impossible no recordar Ana María i com estaria encaixant les paraules del seu exmarit.

Novament, Ortega ha destacat la figura de la chipionera sense dedicar ni un segon a aquella que va ser la seva última dona. Tot i que amb Ana María sí que es va convertir en pare biològic, la de Sanlúcar no ocupa un lloc preferent a la seva vida.

Muntatge de fotos de pla curt de José Ortega Cano amb rostre neutre assegut al plató de 'Y ahora Sonsoles'

No és la primera vegada que Aldón sent que José no la valora. Mesos abans que decidissin divorciar-se, unes declaracions semblants de l'extorero van fer que Ana María reaccionés. Veure'l afirmar en públic que “Rocío és la dona de la meva vida” mentre estava casat amb ella, va ser la gota que va fer vessar el got.

“Jo no soc Rocío Jurado, però soc persona. “Vull sentir que faig feliç el meu marit i que és feliç amb mi”, es va defensar Aldón. Això va desencadenar una crisi en el matrimoni, ja que la de Sanlúcar sempre va afirmar sentir-se marginada durant el matrimoni amb Ortega.

Ara, novament, l'extorero confirma les paraules de la seva exdona recordant Rocío i obviant el seu matrimoni amb Ana María.

Plànol curt d'Ana María Aldón plorant al plató de ‘Fiesta’

Ana María Aldón reviu el seu pitjor moment amb José Ortega Cano

Ana María no mentia quan assegurava fa mesos que el record de la chipionera provocava una bretxa en el seu matrimoni. Tot i ser una seguidora de 'La más grande', el seu record perpetu va evitar que Ortega li donés el lloc que es mereixia a casa seva.

Encara que l'extorero es va defensar afirmant que sempre ha estat pendent d'Aldón, les paraules el delaten. Així va passar dijous passat 9 de maig quan, davant de Sonsoles, va tornar a emocionar-se recordant Rocío.

Muntatge d'Ana María Aldón sorpresa amb unes arracades llargues i Rocío Jurado seria parlant en un micròfon

“Encara parlo amb ella, quina sort he tingut”, comentava amb emoció. Una emoció que no ha mostrat mai quan s'ha hagut de pronunciar sobre la mare del seu fill.

“Tot està arreglat i solucionat, el problema existent amb la transferència bancària pendent ja estava solucionat”, es va limitar a respondre. Una actitud que contrasta amb l'emoció que va desprendre quan va parlar del seu passat amb Rocío i el que encara significa per a ell.

➡️ Gent

Més notícies: