Muntatge de José Antonio Avilés amb el rei Joan Carles I i una captura seva a les regates de Sanxenxo

GENT

José Antonio Avilés aporta un detall clau sobre la delicada salut de Joan Carles I

José Antonio Avilés ha ofert un detall clau que aclareix molts dubtes sobre la salut de Joan Carles I i la tornada a Espanya

José Antonio Avilés s'ha presentat a Así es la vida amb un detall clau sobre Joan Carles I. I és que, segons ha informat el col·laborador, la tornada de l'emèrit a Espanya seria imminent.

Davant la seva cridanera absència a l'adéu a Fernando Gómez-Acebo , sembla que Joan Carles I té planejat aterrar al nostre país la setmana que ve per acompanyar els seus familiars.

Tot i això, aquest no seria el seu únic objectiu, ja que el rei també tindria altres plans. Plans que passen per visitar els metges de confiança, per després dirigir-se fins a Sanxenxo.

Captura de Josep Antoni Avilés parlant sobre el rei Joan Carles I a 'Así es la vida'
José Antonio Avilés dóna una exclusiva sobre Joan Carles I | Telecinco

"La setmana que ve el rei emèrit torna a Espanya. Dimarts o dimecres aterrarà en territori espanyol i el primer que farà serà visitar els seus metges de confiança", ha explicat José Antonio Avilés .

I, en cas que els metges li donin el vistiplau, sembla que la intenció de Joan Carles I seria sortir a entrenar-se i després competir a les regates. Sens dubte, una de les seves grans aficions i que no abandona malgrat la seva edat avançada.

José Antonio Avilés fa una última hora sobre Joan Carles I

"Està més animat, té ganes de viure, de gaudir i vol participar en totes les regates que organitza el Nàutic de Sanxenxo aquest any", asseguren fonts properes.

Una informació que salta al mig de les especulacions que asseguren que el rei s'estaria plantejant seriosament deixar Abu Dhabi, per fixar la seva residència definitiva a Ginebra.

De moment, i malgrat l' acostament que hem pogut veure entre el rei Felip VI i el seu pare , tot indica que encara no està llest per permetre que s'instal·li de nou a Espanya.

Joan Carles I en vestit entrant a un restaurant
Joan Carles I es planteja instal·lar-se a Ginebra | Europa Press

"Que actualment hi hagi bona relació entre pare i fill no significa que es vegi amb bons ulls la seva tornada a Espanya definitiva. Això és una cosa que no passarà", destaquen fonts properes a la família reial.

Just per això, Joan Carles I s'ha plantejat mudar-se a Ginebra, ja que això li permetrà "mantenir una relació més propera i habitual amb les filles, Elena i Cristina", informen.

De la mateixa manera, suposaria un clar acostament al seu país, que és on espera i desitja passar els darrers anys de la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: