Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'

Jorge Javier Vázquez: què ha passat amb la seva fortuna des que va abandonar Telecinco

Jorge Javier Vázquez té altres negocis fora de Mediaset España

Jorge Javier Vázquez ha esdevingut un dels homes més buscats del moment. Des que va decidir abandonar la televisió, no se n'ha sabut pràcticament res. Tot i això, acaba de sortir a la llum el que ha passat amb la seva fortuna després del seu retir mediàtic.

A mitjans del mes de maig, el presentador es va absentar del seu lloc de treball dins de Supervivientes 2023. Encara que al principi van assegurar que es tractava d'una baixa temporal, amb el pas dels dies, el comunicador català va anunciar la sortida indefinida de Telecinco:

Muntatge d'un post d'Instagram de Jorge Javier Vázquez amb el comentari d'Adela González el 4 de juny de 2023
Jorge Javier Vázquez va anunciar a través d'Instagram la seva sortida de la televisió | @jorgejaviervazquez, Instagram

"Necessito parar per cuidar-me. El cos i la ment t'envien senyals i jo no solc fer-ne cas, fins avui. En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso, encara que potser sigui el que més em vingui de gust".

Des de llavors, la preocupació per Jorge Javier no ha fet més que augmentar. Després del seu retir televisiu, molts s'han preguntat què ha passat amb la fortuna que ha aconseguit amb la seva feina a Telecinco.

Tanmateix, tot apunta que el de Badalona no pot estar passant per una millor situació, econòmicament parlant. Tal com ha transcendit, més enllà del seu treball a la pantalla petita, posseeix una societat, la qual no ha deixat d'augmentar els diners dels seus comptes bancaris.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez ha augmentat la seva fortuna de manera considerable

Tot i els seus suposats problemes de salut, Jorge Javier Vázquez té moltes coses per celebrar. Tal com ha revelat en exclusiva El Confidencial, la seva empresa, Jorge Javier SL, ha aconseguit augmentar la fortuna del televisiu.

Després de veure els comptes de l'exercici de 2022, el mitjà esmentat ha anunciat que la societat del comunicador va obtenir un benefici net de 254 798,01 euros. I tot gràcies a “la venda d'un bé que va vendre per sobre del seu preu de compra”.

A més, i segons es pot veure en aquest document, Jorge Javier Vázquez també ha rebut una sèrie de pagaments de la seva empresa per algunes feines que va fer l'any passat.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre somrient en una imatge d'arxiu
Jorge Javier Vázquez té moltes coses per celebrar | Europa Press

Aquests cobraments pugen fins a 1,47 milions d'euros. Un gran augment si ho comparem amb els resultats de l'exercici de 2021, quan els beneficis van ser d'1,38 milions d'euros.

A més, per si no n'hi hagués prou, Jorge Javier Vázquez ha de sumar a aquesta rellevant xifra el seu sou com a administrador de l'empresa: 98 865,7 euros. En aquesta quantitat no està inclòs el seu salari com a presentador de Sálvame.

Tot i això, i com era d'esperar, la societat del català també ha tingut una sèrie de despeses. La majoria d'aquests desemborsaments han estat relacionats amb les seves inversions teatrals i les seves produccions a la televisió i la ràdio.

D'altra banda, des de 2012, Jorge Javier Vázquez també és propietari de El Laboratorio de la Voz SL, una societat creada com a escola de cant. Ara bé, en aquest cas, els seus resultats no han estat gens favorables.

Tal com ha assegurat El Confidencial, el 2022 aquesta empresa va obtenir pèrdues de 45 052,45 euros. A més, no reflectiria pràcticament activitat des de fa un temps.

Jorge Javier Vázquez somrient al plató de 'Gran Hermano VIP'
El retorn televisiu de Jorge Javier Vázquez és molt a prop | Mediaset

Sigui com sigui, i malgrat la seva bona situació econòmica, està previst que Jorge Javier Vázquez torni a Telecinco al setembre.

Segons ha transcendit, Mediaset España i La Fábrica de la Tele ja s'han posat fil a l'agulla per a l'arribada de Cuentos Chinos, el seu nou programa de televisió.

Aquest format està previst que ocupi la franja de l'horari de màxima audiència. Així, l'empresa de Fuecarral ha confiat una vegada més en Jorge Javier Vázquez perquè competeixi amb el seu principal rival, El Hormiguero de Pablo Motos.