Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'

Jorge Javier Vázquez enxampat: noves dades sobre la seva situació fora de Mediaset

Jorge Javier Vázquez es converteix, una vegada més, en el centre de totes les mirades

Jorge Javier Vázquez ha tornat a convertir-se al centre de totes les mirades després que sortissin a la llum noves dades sobre la seva situació actual fora de Mediaset. I és que, després que abandonés el seu lloc de feina, s'ha sabut poca cosa sobre aquest tema.

Fa unes setmanes, els seguidors de Supervivientes es van quedar sense paraules en adonar-se'n que el presentador no havia acudit a la cita habitual dels dijous. I, encara que en aquell moment, el seu company Carlos Sobera va assegurar que era una baixa temporal, res més lluny de la realitat.

Jorge Javier Vázquez somrient al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez va abandonar la feina sense previ avís | Mediaset

Dies després, Jorge Javier Vázquez va anunciar per les xarxes socials que el millor en aquests moments era pausar la seva carrera professional. "Necessito parar per cuidar-me", va assegurar al seu compte d'Instagram.

"El cos i la ment t'envien senyals i jo he estat poc de seguir-les… fins avui. En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso. Així que, per ara, només puc dir «fins sempre, fins quan pugui, fins que sorgeixi».

Ara, setmanes després de la publicació d'aquestes dures declaracions, Jorge Javier torna a ser el centre d'atenció i tot gràcies a Diego Raval. I és que aquest conegut paparazzi acaba de revelar noves dades sobre la delicada situació del presentador fora de la televisió.

La situació de Jorge Javier Vázquez, al descobert

Jorge Javier Vázquez ha intentat durant tot aquest temps portar aquest tema amb la major discreció. Tant és així que, avui dia, poc se sap sobre el seu actual estat de salut.

No obstant, aquesta situació acaba de canviar del tot. A través del canal de YouTube, Diego Arrabal ha compartit amb tots els seus subscriptors una inesperada informació sobre el periodista.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal revela nova informació sobre Jorge Javier Vázquez | YouTube

I és que, encara que molts apunten que els problemes de Jorge Javier Vázquez podrien ser a causa de la depressió o a causa d'una crisi d'ansietat, el reporter gràfic assegura que hi ha alguna cosa més. "L'han vist entrar a l'hospital".

Segons ha revelat Diego Arrabal en aquesta plataforma de vídeos, el comunicador fa diversos dies que va a un conegut centre mèdic. Cosa que diversos paparazzis han pogut corroborar.

"El van seguir fins a l'hospital i es va saber que li estaven fent proves", ha confirmat l'excol·laborador de televisió abans d'encendre totes les alarmes al voltant de Jorge Javier Vázquez. "Si no ho diu ell, jo no puc parlar del que li passa, però, vaja, un problema de salut és".

Jorge Javier ha tingut altres problemes de salut

Aquesta no és la primera vegada que Jorge Javier Vázquez ha de fer fer front a dificultats sobre el seu estat de salut. I és que, el març del 2019, el català va patir un ictus després de tornar d'un dels seus viatges.

"Estava en una discoteca a Marràqueix, però vaig pensar que era un mareig perquè estava borratxo. Ja a Madrid, i després de diversos dies amb un intens mal de cap, vaig anar a l'hospital", va confessar en aquell moment.

Segons el comunicat mèdic, Jorge Javier havia ingressat "amb un quadre d'hemorràgia subaracnoïdal d'origen aneurismàtic, que va ser tractada per via endovascular amb un resultat plenament satisfactori".

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre somrient als carrers de Madrid
Jorge Javier Vázquez va patir un ictus el 2019 | GTRES

Tot i això, i malgrat la gravetat del problema, durant el seu ingrés, ha estat "en tot moment conscient, sense afectacions neurològiques i hemodinàmicament estable".

Mesos després, quan ja semblava que estava pràcticament recuperat, Jorge Javier Vázquez va rebre un nou cop dur personal. I és que, els metges li van dir que havia de passar novament pel quiròfan:

"Després d'una prova molt esperada, m'han comunicat que he de tornar a passar pel quiròfan al desembre", va assegurar presentador en aquell moment.