Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents

Jorge Javier Vázquez: com ha aconseguit recuperar-se i tornar a Telecinco a temps

Ja hi ha data per al retorn televisiu de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ja compta els dies per tornar a Telecinco després de quatre mesos allunyat de les pantalles. I en aquest temps, la veritat és que el seu delicat estat de salut ens ha tingut a tots pendents.

El presentador, després de 14 anys al capdavant de 'Sálvame', es negava fins i tot a ser present al comiat final del programa que li ha donat la fama. Tampoc ho va estar al del 'Deluxe', incapaç de fer front al cop dur que havia rebut per part de la cadena.

Segons els seus companys, Vázquez necessita assimilar tot el que ha passat. Tot i això, sembla que l'estiu l'ha ajudat a curar les ferides i es troba més fort que mai.

Muntatge de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez i Susi Caramelo
Jorge Javier està llest per a l'estrena de 'Cuentos Chinos' | Mediaset

D'aquesta manera, es posarà al capdavant de 'Cuentos Chinos', un nou format basat en entrevistes que buscarà competir amb Pablo Motos. I sembla que després de molta espera, per fi tenim l'anhelada data d'estrena.

Quan tornarà Jorge Javier Vázquez a les nostres pantalles? Pel que sembla, serà el 4 de setembre quan el presentador tornarà amb magnificència ia partir de les 22:00 de la nit.

Una data que ja s'hauria confirmat als treballadors del format, que ara mateix treballen a contracorrent.

D'altra banda, és clar que Jorge Javier ja està totalment recuperat. I és que ell mateix ja ha anat enviant petits senyals als seus seguidors, com la seva inesperada reaparició a les xarxes socials.

"El cos i la ment t'envien senyals i al llarg de la meva vida jo he estat poc de fer-los cas. Fins avui", explicava a principis de juny.

Jorge Javier Vázquez ja té data per tornar a Telecinco

"Necessito parar per cuidar-me. Per preguntar-me què vull", reconeixia. I és que el de Badalona ja feia temps que arrossegava seriosos problemes de salut.

Entre ells, un ictus que patia el 2019, al que seguien una laringitis aguda o un edema pulmonar a causa del mal d'alçada durant unes vacances al Perú.

Per tot això, Vázquez necessitava parar per poder dedicar-se a si mateix i també plantejar-se què volia fer realment.

Una pausa que l'ha ajudat a recuperar l'ànim i les forces per a aquesta nova etapa en què estarà sol davant de les càmeres sense els seus estimats col·laboradors.

Jorge Javier amb els braços oberts al Deluxe
Jorge Javier Vázquez fa mesos que està allunyat de la televisió | Mediaset

En aquests mesos, Jorge Javier ha pogut reconnectar també amb el seu ex, Paco, amb qui viatjava a Creta.

I d'aquí, també s'animava a viatjar fins a Buenos Aires, on coincidia amb la seva gran amiga Nacha Guevara, amb un retrobament emocionant que va compartir a les xarxes socials.

"El poder terapèutic del teatre en tota la seva esplendor. Gairebé deu anys que no ens vèiem. Vaig venir a Buenos Aires per ella", se sincerava el presentador.

Ara, ja només ens queda comptar els dies per tornar-lo a veure a la petita pantalla, una cosa molt desitjada per molts, però que a altres no els fa tanta gràcia.