Fotomuntatge amb una imatge de fons del plató de 'MasterChef', Jordi Roca al capdavant i un emoji sorprès
GENT

Jordi Roca, una de les peces clau aquesta nit a ‘MasterChef’: quin serà el seu paper

El millor pastisser del món visitarà aquest dilluns les cuines de 'MasterChef' per desafiar els aspirants

MasterChef, el concurs de cuina per excel·lència a Espanya, promet fer parlar, una altra nit més, a Televisió Espanyola. 

I és que aquest dilluns, 27 de maig, a la nit, MasterChef rebrà la visita d'un dels xefs més reconeguts del país. Els concursants tindran el plaer de conèixer ni més ni menys que Jordi Roca, una de les cares visibles del famós Celler de Can Roca. 

Jordi Roca, la peça clau de MasterChef aquest dilluns 

Jordi Roca, considerat com el millor pastisser del món, guardonat amb 3 Soles Repsol, i part indispensable del ja mític restaurant Celler de Can Roca, estarà aquesta nit a MasterChef. El concurs de cuina encara ja la seva recta final, en què es decidiran els participants dignes d'entrar a la final del programa. 

I la prova de Jordi Roca a MasterChef serà imprescindible per decidir el futur dels aspirants. El xef conduirà un duel en què els participants hauran de replicar les seves postres. 

Captura de Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz enfadats a MasterChef

De fet, després de superar diversos reptes durant la nit, un dels concursants haurà de seleccionar una campana, on trobarà les postres que haurà de replicar. Aleshores, escollirà un company i tots dos es batran en un duel de postres de Jordi Roca. 

Mentre que l'aspirant que guanyi se salvarà i passarà a la recta final, en un programa que s'emetrà dimecres que ve, 29 de maig, el que perdi, però, haurà de seleccionar una altra campana i lluitar en un segon duel. 

Jordi Roca torna aquesta nit a MasterChef 

No és la primera vegada, però, que el pastisser dels germans Roca apareix a MasterChef. De fet, fa tan sols uns mesos, el juny del 2023, Jordi Roca tornava a MasterChef Celebrity 8 després de més de 6 anys sense deixar-se veure a les cuines més famoses de TVE. Aleshores, els participants van haver de replicar unes complicades postres. 

Es tractava d'un fals albercoc amb puré d'albercoc cuinat, saltat i caramel·litzat, que incloïa, a més, uns shots de crema de vainilla congelats i un caramel 'suflat' amb forma d'albercoc i, també, farcit d'escuma de la mateixa fruita. 

➡️ Gent

Més notícies: