Primer pla de Jordi González serio presentant un programa
GENT

La situació real de Jordi González després d'abandonar Telecinco per sempre

Jordi González no estava compromès amb els nous ideals de Mediaset

Jordi González ha cridat l'atenció de tothom perquè un conegut mitjà ha anunciat que deixa Telecinco per sempre. Els rumors fa un temps que sonen amb força i ara tenim la confirmació oficial. González no ha arribat a un acord amb Borja Prado, el nou president de Mediaset, i ha decidit girar full com més aviat millor.

Jordi González serà la nova estrella de TVE i presentarà Lazos de Sangre, un programa mític en el qual ja hi té experiència. A Telecinco va prendre les regnes de Hormigas Blancas, que era un format força semblant i amb la mateixa essència. Però, en quina situació s'ha quedat el Jordi un cop ha deixat Mediaset després de tants anys?

Plànol curt de Jordi González, en un plató de TV3, amb rostre seriós

Jordi havia signat el que es coneix com un “contracte de cadena”, això vol dir que era una de les estrelles de Telecinco. Sí, però ho era durant el mandat de Paolo Vasile, l'antic conseller delegat del grup. Ara aquest càrrec l'ocupa Borja Prado, i el català assegura que amb ell no hi té cap compromís, ni personal ni laboral.

“Jo vaig pactar amb Paolo Vasile que faria un any sabàtic perquè feia 25 anys que era al canal i m'ho havia guanyat. Em va respectar; tot el que em va prometre ho va complir. El que passa és que durant el meu any sabàtic va decidir anar-se'n i va venir una altra gent amb qui jo no tenia cap compromís de fer res”.

Jordi González es muda a TVE i la seva situació canvia

El Jordi no ha tingut en compte que Mediaset té molt de pes i aquest moviment l'ha convertit en un dels rivals del grup. Li va passar el mateix a Sonsoles Ónega o a María Teresa Campos, qui fa anys va decidir canviar-se a la competència. Tot i això, hi ha una gran diferència: González té la capacitat de moure's de forma independent i lliure.

Jordi González

El periodista ha estat 25 anys a Telecinco i sempre ha presentat els millors programes, rebent un gran sou. Ha aconseguit una gran fortuna que ha gestionat de meravella, i ara només pot fer una cosa: gaudir del que ha aconseguit.

González, segons ha sortit publicat, no té cap intenció de tornar a la seva antiga cadena. S'ha canviat a una empresa on podrà desenvolupar les seves funcions amb una cosa que havia perdut: la il·lusió. No estarà sol, el seu company Jaime Cantizano també torna a TVE.

➡️ Gent

Més notícies: