Muntatge de fotos de Joaquín Torres estirat en un llit d'hospital després de la seva operació i un primer pla de Raúl Prieto mirant a càmera
GENT

Joaquín Torres dóna la millor notícia a Raúl Prieto després de superar la seva delicada operació

Joaquín Torres ha recorregut a les xarxes socials per actualitzar quin és el seu estat després del greu accident

Joaquín Torres patia un greu accident de moto fa uns dies pel qual ha hagut de ser operat d'urgència. Així, després d'haver passat per quiròfan i per tranquil·litzar els seguidors, l'arquitecte ha donat l'última hora sobre el seu estat.

Ha estat mitjançant un vídeo en què confirma que tot ha sortit bé, però que alhora s'ha tractat d'una operació força delicada que ha durat ni més ni menys que 8 hores.

"Tinc la pelvis trencada per diversos llocs i l'avantbraç també fracturat. Una lesió de fetge i pulmonar", explicava. I també aprofitava per conscienciar els conductors sobre els perills que hi ha al volant.

D'aquesta manera, es lamentava pel fet que la major part del temps aquells que circulen en moto, bicicleta o patinet corren un gran perill i es tornen invisibles per a la resta.

Al costat de Torres, ha estat en tot moment el seu marit, Raúl Prieto , que juga un paper fonamental en la seva recuperació . La parella es donava l'esperadíssim 'sí vull' el mes de maig passat, i des de llavors han demostrat ser inseparables.

Joaquín Torres assegut al plató del programa 'Mirall Públic' d'Antena 3, amb rostre seriós
Joaquín Torres ha patit un greu accident de trànsit | Atresmedia

Joaquín Torres supera la complicada operació

A més dels seus seguidors i amics, a qui ha volgut agrair tot el suport que li han brindat enmig d'un moment tan delicat.

Així, després de superar amb èxit la seva operació, Joaquín Torres ha compartit un vídeo en què assegura que se sent molt aclaparat per tots els missatges d'afecte que li han enviat després del seu accident.

"He de dir-vos que porto ja nou dies aquí, em van operar ahir", ha explicat a les seves xarxes socials. "L'operació ha estat de vuit hores".

Raúl Prieto i Joaquín Torres posant somrients a la seva 'preboda'
Raúl Prieto, el gran suport de Joaquín Torres en el pitjor moment | GTRES

"Va ser molt complexa, però estic bé", ha buscat tranquil·litzar tothom. "Agrair des d'aquí, des del més profund del meu cor, a la sanitat pública", afegia emocionat.

"M'emociona moltíssim parlar-ne perquè he comprovat com n'és de injusta la població amb aquest sector. Tot el personal ha estat absolutament extraordinari", ha assenyalat respecte al tracte rebut a l'hospital.

"Digueu-vos que gràcies, gràcies de veritat. El vostre suport i els vostres missatges m'han servit moltíssim. No us contesto per raons evidents", concloïa disculpant-se per la seva absència en xarxes.