Primer pla de Joaquín Prat somrient a la càmara

Joaquín Prat revela una dada sobre el seu sou a 'El programa de Ana Rosa'

Joaquín Prat va parlar de més al programa

Joaquín Prat es va veure en una cruïlla quan va revelar una dada sobre el seu sou a El programa de Ana Rosa. Una informació que va donar de manera inesperada davant de tots els teleespectadors del format matutí.

A Joaquín Prat se li'n va anar la llengua en revelar un petit detall sobre el seu contracte amb Mediaset. Aquesta “ficada de pota” va passar quan va posar sobre la taula el tema de les vacances amb alguns col·laboradors del format.

A causa d'això, Joaquí Prat va treure a la llum que les vacances dels professionals de la cadena no són tan idíl·liques com poden semblar a simple vista, ja que afecten de manera negativa les butxaques.

Joaquín Prat mira a càmara seriós a Ya es mediodía
Joaquín Prat va confessar una veritat sobre el seu contracte amb la cadena | Mediaset

Joaquín Prat es fica en un embolic en revelar un detall sobre el seu sou a Mediaset

Com cada estiu, són molts els programes que posen el focus d'atenció a les vacances dels ciutadans espanyols els mesos de juliol i agost.

Pel que fa a això, El programa de Ana Rosa no va ser l'excepció i va debatre sobre aquest tema amb Joaquín Prat al capdavant. “Contenta amb les vacances que tens?”, preguntava el presentador a una de les seves col·laboradores.

“Estem parlant de vacances remunerades”, va afegir ell. Després d'aquest incís, Joaquín Prat no es va poder contenir i va acabar amollant la bomba: va revelar una condició que té al seu contracte amb Mediaset.

“Jo, per exemple, me'n vaig de vacances i no són remunerades. Me'n vaig de vacances i deixo de cobrar”, explicava. Un detall que fins ara, certament, es desconeixia.

Imatge de Joaquín Prat amb Patricia Pardo, tots dos presentant 'El programa d'Ana Rosa' a Telecinco
Joaquín Prat no disposa de vacances renumerades | Mediaset

El motiu que Joaquín Prat no cobri durant les vacances és que és autònom, com la majoria de professionals de la cadena. Per tant, no gaudeix d'aquest benefici que tenen els ciutadans assalariats.

Estant en la seva situació, no seria estrany que Joaquín Prat es pensés dues vegades anar-se'n de vacances.