Muntatge amb Joan Carles I amb rostre neutre i Àngel Crist amb cara de preocupació
GENT

Joan Carles I pren una decisió sense retorn després de descobrir el pla d'Ángel Cristo

Joan Carles I decideix no cedir a les pressions i guarda silenci després de sortir a la llum com pretenien fer públiques les seves fotos amb la vedet

Ángel Cristo va tornar a asseure's al plató de ¡De Viernes! per continuar revelant tot el que va viure amb la seva mare. El seu testimoni més recent es va enfocar en la suposada relació que la vedet va mantenir amb Joan Carles I i el rol que Ángel va exercir.

Des que el fill de Bárbara Rey va optar per trencar el seu silenci, la figura del monarca emèrit ha tornat a acaparar els titulars. Ara ha transcendit la determinació que Joan Carles ha pres després de sortir a la llum el que pretenien fer amb les suposades fotos. El pare de Felip VI no ha cedit a les pressions i continua en el seu propòsit de guardar silenci.

Joan Carles I decideix guardar silenci després del testimoni d'Ángel Cristo

Ángel Cristo ha posat de nou d'actualitat el presumpte afer que la seva mare va tenir amb Joan Carles I. Després de trencar el seu silenci, s'han conegut dades noves sobre aquesta història d'amor i qui va ser l'artífex de les polèmiques fotos.

Va ser el fill de la vedet qui es va encarregar de fotografiar l'emèrit amb la seva mare per petició d'aquesta. L'escàndol ha arribat fins a orelles de Joan Carles, que no ha trigat a mostrar el seu malestar.

Plànol curt d'Ángel Cristo, amb cara seriosa, a la seva entrevista per al programa de Telecinco 'De Viernes'
Ángel Cristo confessa que ell va fotografiar Joan Carles I amb la seva mare | Mediaset

Així ho va manifestar Alejandro Entrambasaguas el passat cap de setmana al programa Fiesta. Segons el periodista, Joan Carles I està al corrent de tot allò que s'està parlant a la televisió i està profundament molest. Se l'informa puntualment sobre tot el que Ángel està comunicant i l'enrenou mediàtic que ha causat el seu testimoni a la premsa.

Davant d'això, Entrambasaguas afirma que "l'han estat pressionant perquè emeti un comunicat" i que aquest hi hauria pres una decisió. "No ho vol fer, perquè considera que, si ho fa, es veuria greument perjudicada la seva imatge", va afegir el periodista.

Per tant, Joan Carles hauria declinat fer cap mena de declaració optant pel silenci més absolut. Aquesta decisió crida l'atenció, especialment després que es revelés el que Ángel planejava fer amb les fotografies controvertides de la parella.

Ángel Cristo i el pla de fer públiques les fotos de Joan Carles I la seva mare

Ángel va revelar a la seva última entrevista com la seva mare el va convèncer perquè fotografies Joan Carles amb ella. Pel que sembla, la vedet va sol·licitar la seva ajuda a causa de les dificultats laborals que patia. "Et va explicant que no ens pot fer res per tirar-nos endavant, que té una mà negra que no la deixa treballar", va explicar.

Amb tan sols 12 anys, Ángel va acceptar conscient del perill que suposava tenir unes imatges de característiques semblants. "Sents molta por perquè la monarquia feia molt de respecte, però volia ajudar la meva mare", s'ha justificat. L'objectiu era captar l'emèrit dinant al saló i mantenint relacions amb Bárbara.

Bárbara Rey a la seva entrevista a Contes Xinesos de Telecinco
Bárbara Rey va demanar a Ángel Cristo que fes les fotos | Mediaset

Pel que sembla, el germà de Sofía Cristo va complir amb la seva feina i, "encara que la qualitat era molt dolenta, sí que es podia distingir el que passava". Segons va explicar, el pla era fer-les públiques en cas que la vedet no aconseguís el seu propòsit. "Jo faig les fotos, però per negociar per feina, no diners, perquè ella volia tornar a ser Bárbara Rey", va explicar a l'entrevista.

El testimoni d'Ángel ha estat analitzat durant el cap de setmana i han sortit a la llum noves informacions sobre les polèmiques fotografies. Mónika Vergara, filla de la difunta periodista Mayka Vergara, va confessar haver-les vist, ja que la seva mare en tenia còpies.

La col·laboradora sap perfectament on són, però prefereix no aprofundir gaire en el tema. "No diré si les tinc o no, si s'han destruït o no", comentava. "Però, que quedi clar que, avui dia, no són al famós traster del qual s'ha parlat", ha sentenciat.