Primer pla d'Isabel Rábago amb el rostre somrient i mirant a càmera

Isabel Rábago parla del sou que rep per treballar amb Joaquín Prat

Isabel Rábago ha parlat d'aquest tema tan personal davant de tota l'audiència de Telecinco

Isabel Rábago no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de parlar, en directe, sobre el sou que percep per treballar al costat de Joaquín Prat. Confessió que s'ha produït aquest dimecres, 4 d'octubre, al plató de Vamos a ver.

Amb l'inici del nou curs escolar, i després de la desaparició de Ya es Mediodía, aquest conegut periodista s'ha convertit en el presentador del nou matinal de la cadena.

Tot i tractar-se d'un format totalment nou, els alts càrrecs d'Unicorn Content ha optat per continuar mantenint part de l'essència del seu antecessor. I, encara que s'han incorporat noves cares a l'elenc, professionals com Isabel Rábago segueixen lligats a la productora.

Durant tots aquests anys, aquesta periodista i advocada ha estat molt lligada als matins de Telecinco. Convertint-se així en una de les col·laboradores més habituals de programes com Ya es Mediodía.

Joaquín Prat mirant a càmera
Joaquín Prat es converteix en el presentador de 'Vamos a veure', el nou programa dels matins de Telecinco | Mediaset

Una cosa que s'ha repetit ara amb l'estrena de Vamos a ver, programa conduït per Joaquín Prat. I és que, des del principi d'aquesta aventura professional, Isabel Rábago ha format part de l'equip de col·laboradors del format, però aquest dimecres, 4 d'octubre, ha passat una cosa inesperada.

I és que, durant l'últim tram d'aquest programa, la comunicadora no ha tingut objeccions a parlar sobre els diners que rep per la seva feina a Vamos a ver. Una informació que ha agafat totalment per sorpresa tota l'audiència de Telecinco.

Isabel Rábago parla del seu sou a Vamos a ver: “Jo cobro un plus ara”

Isabel Rábago no ha tingut cap problema a fer una inesperada confessió sobre els diners que rep per treballar amb Joaquín Prat. Declaracions que s'han produït durant el tram final de Vamos a ver.

Com tots sabem, aquest nou programa produït per Unicorn Content ha arribat a Telecinco per substituir Ya es Mediodía. Format que, des del 9 de setembre passat, ha desaparegut de la graella de la cadena.

A partir d'aquest moment, Vamos a ver ha ocupat totes les hores d'emissió del seu antecedent. Encara que això sí, amb alguna alteració en el seu horari.

Muntatge amb les cares d'Isabel Rábago i Joaquín Prat mirant a càmera
Isabel Rábago i Joaquín Prat parlen del sou de la col·laboradora | GTRES, e-noticies.cat

I és que, de 12.30 a 14.00 hores, aproximadament, s'emet la secció El Club Social. A partir de les 14.00 fins a les 14.40 hores, es tornen a tractar els temes d'actualitat allunyats del cor. Tema que es reprèn a continuació i dura fins a les 15.00 hores.

Tal com hem pogut veure des del seu inici, Isabel Rábago és una de les professionals que formen part del El Club Social del programa. Tot i això, i amb l'única finalitat de donar-li dinamisme al format, a la secció Fresh solen aparèixer nous col·laboradors.

Però aquest dimecres, 4 d'octubre, ha passat una cosa, fins ara, inaudita. I és que, aquesta coneguda periodista ha estat present a les dues tertúlies del cor de Vamos a ver.

Isabel Rábago al plató de 'Vamos a veure' amb el rostre seriós mirant a càmera
Isabel Rábago no està disposada a cobrar menys | Mediaset

Situació que Joaquín Prat ha aprofitat per fer una petita broma a la seva companya de feina. “Segueix amb nosaltres Isabel Rábago, que no se'n vol anar, però cobrarà el mateix, exactament el mateix”, ha assegurat amb ironia.

Com s'esperava, la comunicadora i advocada no ha deixat passar l'ocasió per pronunciar-se. “No, no, jo cobro un plus ara, em sap greu dir-te”, ha assegurat la televisiva, entre rialles.

D'aquesta manera, Isabel Rábago ha posat en un veritable compromís els seus caps. I és que, amb aquesta petita broma, la professional ha pogut deixar al descobert el seu possible interès per rebre un “plus” per aquestes hores extres.