Primer pla d'Ion Aramendi en el plató de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 11 de juny
GENT

Ion Aramendi frena 'GH VIP' per donar una notícia sobre el futur del concurs

Ion Aramendi ha anunciat novetats sobre la mecànica d'aquesta nova edició

Ion Aramendi ha deixat sense paraules tots els seguidors de GH VIP 8 en revelar una novetat important sobre la mecànica del concurs. Notícia que també ha compartit amb els quatre nominats d'aquesta setmana, durant l'emissió de l'últim debat del 'reality'.

Aquest diumenge, 24 de setembre, només començar la gala de la nit, el presentador ha anunciat una dada inesperada que podria canviar completament el futur dels concursants. Més concretament, el dels primers nominats.

Ion Aramendi rostre alegre presentant el primer debat de GHVIP8
Ion Aramendi explica tots els detalls de 'la licitació dels nominats' | Telecinco

"Els nominats tindran l'opció de saber si són els menys votats o no. Per això, hauran de licitar en una licitació secreta. El que més alt liciti serà el que coneixerà si la seva permanència a la casa no corre perill", ha explicat Ion Aramendi, davant de tota l'audiència de Telecinco.

Després d'aquest aclariment, el presentador basc ha mostrat com es trobaven els percentatges cecs en aquell mateix moment. Tal com s'ha pogut veure, hi ha dos concursants que, clarament, són a la corda fluixa: 42 %, 36 %, 18 % i 4 %.

Ion Aramendi dona la notícia que canviarà el rumb de GH VIP

Després de compartir tota aquesta informació amb l'audiència del programa, Ion Aramendi ha reunit Zeus, Karina, Luca i Àlex, els quatre nominats, per proposar-los un dilema complicat.

Per no beneficiar cap dels nominats, u per u han passat per una sala per enfrontar-se a aquest complicat desafiament.

Tal com els ha explicat Ion Aramendi a cadascú, havien d'escriure, dins d'un sobre, una quantitat de diners trets directament del premi final del concurs. D'aquesta manera, la persona que licités més alt tindria la possibilitat de saber si és el menys votat o no.

Captura de pantalla de 'GH VIP 8' mostrant els primers quatre nominats de l'edició: Karina, Zeus, Luca i Alex Caniggia
Els concursants han decidit si volen licitar o no per saber aquesta informació | Mediaset

El primer a passar per aquest desafiament ha estat Álex Cannigia. Tot just entrar a la sala, el jove ha confessat a Ion Aramendi que no li ha semblat gaire bé estar a la palestra durant la primera setmana de concurs:

"Em van fer mal les punyalades d'alguns que pensava que no em nominarien i finalment em van nominar". Per això, des del primer moment, l'argentí ha deixat molt clar que sí que volia saber si era el menys votat o no.

Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de posar en joc 200 euros del premi final per poder conèixer aquesta informació. Quantitat que el programa ha revelat al final de la mecànica.

La següent a reunir-se amb Ion Aramendi ha estat Karina. En un primer moment, la cantant ha volgut parlar sobre la seva complicada situació dins la casa:

"Mentalment, em sento bé, sé que soc gran, jo no puc competir amb una persona de 30 anys, és impossible. Jo només vull que la gent gran tingui ànim i que no ens quedem a casa, que sortim al carrer".

Després d'aquestes paraules, Ion Aramendi ha plantejat a Karina aquest desafiament. Tot i això, i al contrari del que molts pensaven, l'artista ha decidit licitar: "Seré una mica egoista". Així, la concursant ha posat en joc 100 euros del premi comú.

Captura de pantalla de 'GH VIP 8' mostrant Alex Caniggia en el moment de la nominació
Àlex no és el menys votat d'aquestes nominacions | Mediaset

Tot seguit, Zeus Tous ha entrat a la sala per enfrontar-se a aquest complicat desafiament. Després d'assegurar que es va prendre "malament" la nominació per una "decepció amb si mateix", el VIP ha optat per no licitar.

L'últim a reunir-se amb Ion Aramendi ha estat Luca Dazi. El jove, igual que el seu company, ha decidit no "malgastar" els diners del premi, i encara menys per conèixer aquesta informació.

Finalment, el guanyador d'aquest joc ha estat Álex Cannigia i, per tant, l'únic que ha pogut saber si ara com ara és el menys votat per abandonar la casa. Tot i això, el presentador ha confirmat els seus presagis i li ha anunciat que, efectivament, el seu nom no és l'últim d'aquesta llista.