Muntatge de María del Monte somrient amb ulleres de sol i blazer de ratlles al costat d'Inmaculada Casal amb ulleres de sol i una blazer de flors i Letizia i Felip somrient

GENT

Inmaculada Casal es reuneix amb Felip i Letícia i frena els rumors del seu matrimoni

S'ha especulat amb la possibilitat que María del Monte estigui en crisi amb Inmaculada Casal, però no és cert

Inmaculada Casal és la gran víctima del robatori que va tenir lloc a casa de la María del Monte. A més de perdre totes les joies, la periodista va patir greus seqüeles per l'actitud que els atracadors van tenir amb ella. L'assumpte està en mans dels tribunals i l'Antonio Tejado a la presó preventiva, cosa que suposadament ha afectat el matrimoni.

Durant les últimes hores s'ha posat en circulació un rumor que la Inmaculada Casal ha demostrat que és fals. Diverses fonts van assegurar que estava en crisi amb la María del Monte, però els fets parlen per si mateixos. La Inmaculada s'ha reunit amb els reis Felip i Letícia en un acte que ha tingut lloc a Cadis i la seva actitud ha rebutjat tots els dubtes.

Una foto d'Immaculada Casal amb María del Monte saludant un grup de fans
Inmaculada Casal ha saludat els seus fans | GTRES

La Inmaculada Casal ha arribat a aquest esdeveniment de la mà de la María del Monte, cosa que demostra que segueixen igual d'unides. L'únic problema és que ningú no vol parlar de la seva història d'amor en públic, per això hi ha teories que han arribat massa lluny. Però l'única veritat és que la María i la Inmaculada no estan en crisi, al contrari.

Els reis Felip i Letícia han presidit el lliurament de les Medalles d'Or al mèrit a les Belles Arts 2022. La Inmaculada Casal ha tingut oportunitat de reunir-se amb ells en qualitat de periodista i convidada. Sens dubte és una de les millors coses que li han passat des de la detenció de l'Antonio Tejado a Sevilla.

Inmaculada Casal coincideix amb Felip i Letícia

Un cop més, els reis Felip i Letícia han demostrat la seva cara més amable a Cadis. Allà han coincidit amb molts famosos, però ha cridat especialment l'atenció la presència de la Inmaculada Casal. En els darrers mesos ha deixat de treballar darrere de les càmeres per convertir-se en una autèntica estrella de la premsa del cor.

Felip VI de perfil seriós en vestit blau i Letizia amb rostre neutre amb un vestit blau
Felip i Letícia han estat a Cadis | Europa Press

La Inmaculada i la María del Monte han arribat al Palau de Congressos de Cadis causant un gran enrenou. Centenars de fans estaven esperant-les i han aprofitat aquesta ocasió per demostrar que no hi ha cap crisi en la relació matrimonial.

S'ha arribat a dir que el cas de l'Antonio Tejado havia provocat diferències entre la María del Monte i la seva dona. Tot i això, la cantant i la comunicadora estan en la mateixa línia i no hi ha cap fricció entre elles.

Muntatge d'Immaculada Casal amb María del Monte, totes dues a Canal Sur
Inmaculada Casal ha guardat silenci | Canal Sur, e-noticies.cat

La trobada de la Inmaculada Casal amb els Reis ha servit per desmentir el que s'estava explicant sobre el matrimoni. També ha estat amb altres celebritats com: Víctor Manuel, Lole Montoya, i Alejandro Sancho, fill de la María del Monte.

➡️ Gent

Més notícies: