Fotomuntatge de les cares de Xavier Cimas i Inés Arrimadas seriosos
GENT

Inés Arrimadas ja no amaga què va passar fa sis mesos: clau en la seva separació

Inés Arrimadas i el seu marit, Xavier Cima, s'haurien separat després d'un fet que va passar fa mig any i que ara ha sortit a la llum


No és cap secret ja que Inés Arrimadas i el seu marit, l'exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya Xavier Cima, han posat punt final al seu matrimoni.

Així ho confirmaven fonts molt properes a la parella el 23 de novembre passat, després de mesos de rumors que apuntaven que tots dos havien donat per finalitzada la seva relació.

Tot i això, i encara que el divorci s'hauria produït de "mutu acord" i en els millors termes, ara ha sortit a la llum el veritable motiu pel qual Inés Arrimadas i Xavier Cima haurien decidit separar-se de forma definitiva.

La crisi que va portar Inés Arrimadas i Xavier Cima al divorci

El 23 de novembre passat, es confirmava un secret de domini públic. Inés Arrimadas i Xavier Cima posaven punt final a la seva relació, després de set anys de matrimoni i dos fills en comú, l'Álex i el Marc.

Tot i això, sembla que l'anunci de la separació no s'hauria produït de la nit al dia. De fet, des del juliol porten sonant rumors del seu divorci.

I ara el que acaba de sortir a la llum confirmaria que Inés Arrimadas i l'exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya ja fa mesos que van trencar la seva relació.

Inés Arrimadas amb el seu marit, Xavier Cima, posant en un photocall

Segons afirma El Español, el principi de la fi va ser al mes d'abril, quan surt a la llum la notícia de la mudança de tots dos a la terra natal d'Inés Arrimadas, Jerez de la Frontera (Cadis).

Tots dos prenien aquesta decisió per començar un nou futur laboral fora de Catalunya i, alhora, per centrar-se en si mateixos i en la rutina com a família.

Ell, es col·locava com a consultor a l'empresa Year One Partners, i ella, en una "gran empresa" en què veu un futur esperançador per al 2024. "El proper mes de gener començarà a treballar per a una empresa multinacional molt coneguda", revelaven.

No obstant això, alguna cosa es torçava al voltant dels mesos de primavera. Va ser llavors que la parella va travessar una forta crisi de la qual sembla que no es van poder recuperar. D'aquesta manera, l'exlíder de Ciutadans a Catalunya i la parella, Xavier Cima, posaven punt final al seu matrimoni.

Tot i la separació, tots dos continuen encara vivint a Jerez de la Frontera. I és que l'exdiputat no ha abandonat la ciutat perquè vol estar a prop dels dos fills que tenen en comú, asseguren algunes fonts.

A més, la relació que mantenen actualment entre tots dos seria cordial i continuarien fent plans com a família, pensant, sobretot, en el benestar dels petits Àlex i Marc, de 3 i 1 any respectivament.

➡️ Gent

Més notícies: