Muntatge de fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i el seu fill, Juan Urdangarin amb cara seriosa
GENT

Iñaki Urdangarin es reuneix amb Juan Urdangarin i passa el que molts esperaven

Iñaki Urdangarin rep la visita esperada del seu fill Juan Urdangarin i tots dos protagonitzen el retrobament que tots anhelaven

Iñaki Urdangarin i el seu primogènit Juan Urdangarin han protagonitzat el moment que més esperava l'exduc de Palma. Després de formalitzar-se el divorci amb la infanta Cristina i començar una nova vida amb Ainhoa Armentia, Iñaki ha rebut una visita molt especial.

Juan, que està residint a Londres, ha viatjat fins a Vitòria per visitar el seu pare. Ho va fer acompanyat dels seus tres germans per rebre el nou any al costat de la família paterna. Un moment emotiu per a Urdangarin que n'ha pogut gaudir, encara que sense la presència de l'advocada.

El moment més esperat entre Iñaki Urdangarin i Juan Urdangarin: el retrobament

Iñaki Urdangarin no ha pogut començar millor el 2024. Finalment va arribar l'anhelat acord amb la infanta Cristina, que li ha donat l'oportunitat de refer la seva vida amb Ainhoa. Poc després de saber-se la notícia, l'exduc de Palma va abandonar la casa de la mare per anar-se'n a viure amb la seva nòvia.

Però això només seria una de les bones notícies que encara havien d'arribar. Encarant la recta final del 2023, Iñaki va rebre la visita de Juan Urdangarin . Pare i fill tornaven a retrobar-se protagonitzant així el moment que tothom esperava.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin ha rebut la visita del seu fill Juan | Europa Press

El jove és l'únic dels quatre fills d'Iñaki que no resideix a Espanya , per la qual cosa els resulta més complicat veure's. Juan es va instal·lar a Londres, on treballa i fa una vida completament anònima.

Són poques les ocasions en què es deixa veure pel nostre país, sent l'última vegada que se'l va veure a l'aniversari de la infanta Elena. Així ho recollien alguns mitjans, entre ells la revista Hola! , mostrant una imatge de Joan arribant al restaurant on l'esperava la família materna.

Ara, pare i fill han pogut gaudir d'un temps junts on també hi han estat presents la resta dels germans de Joan, com publica en exclusiva l'esmentat mitjà. Pablo, Irene i Miguel també van viatjar fins a Vitòria per rebre el nou any a casa de la seva àvia Claire Liebaert. Uns dies abans, els fills de la infanta Cristina i Iñaki van passar el Nadal a Madrid amb la seva mare.

Iñaki es reuneix amb Juan Urdangarin, però deixa fora Ainhoa

Només hi ha una cosa que va poder enfosquir l'alegria que sentia Iñaki de tornar a abraçar Joan. Aquesta no és cap altra que l'absència d'Ainhoa a la celebració de final d'any.

L'advocada no estava convidada al sopar, ja que encara continua sense ser acceptada per la família d'Urdangarin. L'únic desig de l'exduc de Palma és que els fills i la nòvia tinguin una relació cordial, però això està resultant complicat.

Juan, Pablo i Irene Urdangarin junts amb les cares molt serioses
Juan va viatjar fins a Vitòria amb la resta dels seus germans | GTRES

“No se senten preparats”, van afirmar fonts properes a ells a la revista Vanitatis . De tots ells, només Pau ha pogut conèixer Ainhoa. És de l'únic de què hi ha constància del seu matx amb la basca després d'assistir ella amb Iñaki a un partit que disputava el jove.

Tal com va publicar Hola! , l'exmarit de la infanta pretenia apropar postures entre Ainhoa i els seus fills, però no va sortir com esperava. Sigui com sigui, la veritat és que durant aquests dies Iñaki ha estat molt feliç envoltat dels fills. Sobretot de Joan, que és qui se'n troba més lluny.

En la visita, el jove ha mantingut la discreció que el caracteritza, però no ha pogut evitar ser fotografiat amb Iñaki. Una imatge a la qual li sobren les paraules, ja que el somriure d'Urdangarin reflecteix com de feliç estava de tornar a veure'l. Una estampa familiar que trigarà a tornar-se a produir, ja que Joan haurà tornat a Londres per prosseguir amb la seva feina.