Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada

La gran tasca que està fent Marta Riesco després de trencar amb Antonio David Flores

Marta Riesco ha aprofitat les seves experiències per ajudar els seus seguidors

Marta Riesco va trencar la seva relació amb Antonio David Flores l'abril de 2023 després de tenir diversos problemes amb la filla del col·laborador. Després van intentar reconciliar-se i Riesco assegura que el seu ex no es va comportar bé amb ella, però sortosament va aconseguir superar el revés. Actualment està fent una gran tasca per ajudar tots aquells que estiguin tenint problemes per oblidar el seu passat amorós.

Marta Riesco va haver d'abandonar la seva feina a Telecinco després de sortir a la llum la seva història d'amor amb Antonio David. En un primer moment va creure en ell, però amb el pas del temps es va adonar que estava equivocada. Ara exerceix d'influencer a Instagram i sempre té un somriure preparat per als seus fans, encara que tampoc vol enganyar ningú.

Storie de Marta Riesco a Instagram parlant amb els seus seguidors amb ulleres ia la terrassa
Marta Riesco ha donat visibilitat a la salut mental | Instagram, @marta.riesco

Marta ha explicat que superar una crisi personal no és una tasca fàcil, per això és normal que hi hagi recaigudes. Està fent una tasca important: donar visibilitat a la salut mental i normalitzar situacions que fins ara eren tabú. Riesco parla amb total normalitat de les teràpies que ha dut a terme per recuperar el seu característic sentit de l'humor.

"Moltes vegades rebo missatges vostres dient-me que esteu passant per moments una mica difícils per ruptures o fins i tot malalties", comença dient. "Dieu que hi ha moments en què us sentiu bé i després teniu moments en què sentiu que no podeu més. Jo tinc molta força mental i estic orgullosa, però us he de reconèixer que també tinc dies en què realment s'apoderen de mi els pensaments negatius".

Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós
Marta Riesco ha parlat més clar que mai | @marta.riesco

Marta Riesco se sincera per ajudar els seus seguidors

Marta està compartint les seves experiències per ajudar aquells seguidors que travessen una situació semblant a la seva. La veritat és que la seva reputació ha millorat molt els últims mesos. Prova d'això és que nombroses marques es posen en contacte amb ella per fer col·laboracions i cada vegada té més feina com a creadora de contingut.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David Flores ha estat assenyalat | YouTube, Antonio David Flores

Tot i això, Riesco admet que no tots els seus moments són igual de bons i reconeix que també té recaigudes. Per això, és tan important demanar ajuda professional i envoltar-se d'un bon entorn.

"De sobte penso que no puc amb això, amb aquesta situació i per què m'està passant això a mi. És normal: és un procés en què hi ha dies bons, dolents i hem de passar per totes les etapes", comenta al respecte. Gràcies a ella la salut mental té molta més visibilitat a la premsa.