Fotomuntatge amb un fons dels actors de Plats Bruts, Jordi Sánchez al capdavant i un emoji amb cara sorpresa
GENT

El gran 'secret' que amaga Jordi Sánchez, actor de 'Plats Bruts' de TV3

És poc habitual que Jordi Sánchez comparteixi imatges de la seva vida més privada a les xarxes

Des que Plats Bruts, la sitcom amb més èxit a tot Catalunya, va aterrar a TV3, Jordi Sánchez es va convertir en un dels actors del moment. 25 anys després, la fama de qui fos l'enyorat Lopes a la sèrie encara continua intacta.

De fet, a Jordi Sánchez el podem veure en diverses pel·lícules espanyoles, i és conegut per ser el memorable Antonio Recio a La que se avecina.

Tot i que el que molts que no saben és que l'actor amaga un 'secret'. És un detall de la seva vida més privada que és poc conegut per al públic en general.

El 'secret' de Jordi Sánchez, actor de Plats Bruts a TV3

Jordi Sánchez, un dels actors més reconeguts a Espanya, que va donar vida a Josep Lopes a Plats Bruts, la sitcom per excel·lència de la televisió catalana, formava una família amb la seva dona fa uns quants anys.

Amb Elisenda Alonso, l'intèrpret de La que se avecina va tenir dos fills, l'Arnau i la Violeta. Tots dos actualment ja són majors d'edat. Encara que, la seva mare, de vegades, comparteix fotografies dels dos de petits, especialment, per felicitar els seus aniversaris.

I també imatges familiars, en què se'ls pot veure els quatre junts compartint una bona estona. Però ho fa el pare, Jordi Sánchez, que sol centrar les xarxes en la seva part més professional.

Segurament per això la seva faceta més personal és força desconeguda per als que el segueixen i el públic en general. De fet, l'actor amaga un 'secret'. I és que, amb la seva dona, van adoptar la seva filla Violeta des de la Xina, i, a diferència del primogènit, ella no és la seva filla biològica.

Jordi Sánchez i la família que va formar amb la seva dona

Tot i això, l'adopció de Violeta ha fet que tots quatre formin una gran família, i es donin suport en tots els seus projectes. Encara que Jordi Sánchez no sol mostrar els seus fills mai a les seves xarxes, no dubta a parlar-ne en entrevistes si li pregunten.

De fet, Jordi Sánchez va revelar fa algun temps que ni l'Arnau ni la Violeta pensaven seguir els passos del seu pare. "A ells no els interessa gens l'actuació com a professió", assegurava en una entrevista per a 20minutos.

➡️ Gent

Més notícies: