Muntatge Gisela d'Ot 1 i un test d'embaràs

Gisela, embarassada del seu primer fill als 44 anys després de patir dos avortaments

La cantant ha anunciat la seva futura maternitat a la revista '¡Hola!'

Gisela va entrar a la vida de moltes persones del nostre país després de ser un dels 16 concursants de la primera edició d'Operación Triunfo. Ara, la intèrpret ha anunciat a la revista Hola!, que està esperant el seu primer fill.

Gisela, que té 44 anys, ha explicat a aquesta revista, com ha estat de difícil per a ella i per al seu xicot, José Ángel Ortega, aquest procés. “Ha estat un procés molt llarg, molt dur, molt difícil emocionalment, sobretot”, explicava a la revista del cor.

L'extriunfita explicava a la revista que per a ella havia estat molt difícil quedar-se embarassada. Segons relata, en un primer moment ho van intentar de manera natura, però va patir dos avortaments.

Després d'aquesta garrotada, la parella va decidir recórrer a la fecundació in vitro, cosa que també va ser compilada per a ella per la seva edat.

“La meva reserva ovàrica no era la idònia… Que per a una noia de 25 és més viable, però jo, amb 44… Va ser difícil. Vaig haver de fer cinc estimulacions, que això també és un procés de molta hormona, amb moltes punxades…”, explicava la catalana.

Tot i que les notícies per a la parella ara són bones, Gisela es manté prudent: “Continua sent un embaràs de risc! Ningú garanteix que hagi de sortir bé”.

Gisela i el seu noi, i futur pare del seu fill, esperen que tot surti bé i puguin gaudir del seu nadó l'any que ve. Sobre José Ángel, Gisela ha assegurat que “serà un bon pare” per què “li encanten els nens”.

Gisela i el seu xicot José Angel Ortega
GIsela i la seva parella, José Ángel Ortega, fa vuit anys que estan de relació | GTRES

I és que malgrat que fa vuit anys que estan junts, la parella no té plans de casament. Ara estan centrats en el més important: formar una família.

Gisela: d'OT a cantar al nadó les seves cançons Disney

La catalana va assolir la fama nacional quan va aparèixer a la primera edició d'Operación Triunfo, cap al 2001.

Gisela va compartir talent xou amb Rosa López, David Bisbal, o Chenoa, amb qui manté una gran amistat. A més, en aquella època, i després del concurs, va tenir un idil·li amb un altre dels seus companys, David Bustamante.

Gisela i David Bustamante al festival d'Eurovisió 2002
Després del seu pas per OT, Gisela i David Bustamante van tenir una relació sentimental | GTRES

Al programa El Circ de 8TV, la catalana confirmava, més de vint anys després, la seva relació amb el càntabre. “Ara no tenim cap mena de relació. Si el veig l'abraço, però no és amic meu”, confessava Gisela.

La intèrpret va quedar vuitena a OT, però al programa va tenir una gran oportunitat. I és que Gisela va ser la seleccionada entre tots els seus companys per ser la veu de banda sonora de Peter Pan. Amb la cançó “Aquella estrella d'allà”, Gisela es va obrir pas als musicals i a les pel·lícules d'animació.

Gisela - "Aquella estrella de allá" | OPERACIÓN TRIUNFO | GALA DISNEY

Després de Peter Pan, Gisela li va posar la veu a la banda sonora d'Enredados i Frozen. De fet, Gisela va arribar a cantar la cançó principal de Frozen a la 92a gala dels Oscars, al costat de les altres “Elsas” del món.

Ara, la cantant espera l'arribada del seu fill per poder cantar-li les cançons que la van veure triomfar.