Fotomuntatge amb una imatge de fons de Gisela, d''OT 1', en primer pla somrient i una rodona vermella amb el rostre seriós de David Bustamante
GENT

Gisela: l'ex de David Bustamante dona per fi la millor de les notícies

Gisela, d''OT 1', ha anunciat que ha rebut l'alta després de dies ingressada a l'hospital per complicacions durant el seu embaràs

Gisela, una de les concursants de la mítica primera edició d''Operación Triunfo', ha donat per fi una de les millors notícies. La cantant va ser ingressada a l'hospital d'urgència el cap de setmana passat, després de patir un còlic nefrític.

Una patologia una mica complicada que se sumava al fet que Gisela, de 44 anys, es troba al cinquè mes d'embaràs. Tot i això, afortunadament, la catalana ha pogut tornar a casa aquest dijous, 7 de desembre, després de ser donada d'alta del centre hospitalari.

Gisela rep l'alta després de diversos dies a urgències

Grans notícies per a Gisela. La cantant ha pogut tornar a casa després d'uns dies ingressada a l'hospital. El cap de setmana passat, l'exconcursant d''OT 2001' patia un còlic nefrític en el cinquè mes d'embaràs. Motiu pel qual va haver d'anar d'urgència a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona.

Afortunadament, aquest dijous ha pogut ser donada d'alta i Gisela sortia del centre hospitalari acompanyada de la seva parella, José Ángel Ortega.

"Han estat uns dies molt durs i molt intensos físicament i emocionalment", ha revelat Gisela a Europa Press a la sortida de l'hospital. "Sobretot per la por del que li pogués passar al 'bollito', com jo dic".

"Una infecció de ronyó és molt perillosa a nivell vital. Puc morir-me jo, el nadó i ser un quadre fatal", confessava. A més, ha assegurat que el dolor que arribo a sentir va ser "tan agut que perds gairebé el coneixement. Entres en xoc, convulsions, és un dolor inhumà".

Tot i que, per sort, tot ha sortit bé i Gisela s'ha pogut recuperar. "En principi, el que m'han fet ha d'aguantar fins al final de l'embaràs i anirem veient dia a dia", tancava la qüestió davant de la premsa.

Gisela i Bustamante, parella sorpresa de 'OT 1'

Fa uns mesos esclatava la bomba. I és que al contrari del que molts podíem pensar, Chenoa i David Bisbal no van ser els únics que es van enamorar a la primera edició del famós reality de Gestmusic.

Gisela i David Bustamante es revelaven com una de les parelles que va sorgir en aquest 'Operación Triunfo' tan reeixit. Cosa que no s'havia sabut fins a aquest 2023, encara que ja hagin transcorregut més de 20 anys des de llavors.

De fet, va ser la mateixa Gisela qui es va pronunciar sobre això a Telecinco el mes d'abril passat, quan li van preguntar per què mai abans s'havia pronunciat públicament.

"No volíem que es parlés d'un petó", assegurava a 'Socialité'. "Volíem que es parlés de la nostra carrera, i per això mai ho vam dir".