Primer plànol de Genoveva Casanova

Les altres relacions mediàtiques de Genoveva Casanova més enllà de Federico de Dinamarca

Genoveva Casanova al punt de mira per unes polèmiques imatges amb Federico de Dinamarca

Genoveva Casanova s'ha convertit en la protagonista de la tarda després que hagi sortit a la llum que hi ha unes suposades imatges juntament amb Federico de Dinamarca. Unes fotografies que sortiran a la llum a partir de les 20.00 hores d'aquesta tarda i que no deixarien en bon lloc l'hereu al tron de la Casa Reial danesa.

Sobretot, perquè està feliçment casat amb Mary Donaldson, per la qual cosa molts ja especulen amb una suposada infidelitat.

A més, aquest escàndol coincideix precisament amb la visita d'estat que els reis Letícia i Felip estan realitzant a Dinamarca, per la qual cosa s'ha generat un gran enrenou i tots estan pendents de les famoses instantànies.

Muntatge de Genoveva Casanova i Federico de Dinamarca
Genoveva Casanova, enxampada en actitud afectuosa amb Federico de Dinamarca | E-Noticies, Europa Press

"Mary Donaldson era a Nova York fent un discurs mentre ell era a Madrid amb Genoveva Casanova", ha explicat Luis Pliego, director de Lectures i responsable de l'exclusiva.

"Et puc dir que ara mateix és la notícia del moment. Aquestes 12 hores que van passar junts Federico de Dinamarca i Genonveva Casanova", ha comentat Pliego. I ha deixat caure que es tracten de “12 hores molt íntimes, molt junts i fent coses que només dues persones que es coneixen molt bé fan plegats”.

I enmig d'aquest escàndol que podria revolucionar completament la família reial danesa, podem repassar també les altres relacions mediàtiques que ha tingut Genoveva Casanova.

Una de les més conegudes i que la feia saltar a la premsa rosa, era la que mantenia amb Cayetano Martínez de Irujo, amb qui va estar casada durant 2 anys.

Cayetano Martínez de Irujo i Genoveva Casanova durant el lliurament de la medalla d'honor de la Reial Acadèmia de Medicina de Madrid
Genoveva Casanova va estar casada dos anys amb Cayetano Martínez de Irujo | GTRES

Els altres amors de Genoveva Casanova

Genoveva es convertia així en la nora favorita de la mateixa duquessa d'Alba, amb la qual mantenia una gran relació. I fruit d'aquest matrimoni, la parella va tenir dos fills, els bessons Luis i Amina, que ja tenen 19 anys.

Però, lamentablement, el divorci entre Genoveva i Cayetano va ser molt traumàtic, tal com ella mateixa explicava. Encara que, a dia d'avui, han arribat a tenir-se cert afecte i a tenir una bona relació.

"Discutíem per tot. Fins que em vaig adonar que érem dues persones amb caràcters molt forts. Ni oposats ni semblants, senzillament forts", confessava Casanova.

Genoveva Casanova i el polític José María Michavila a l'aeroport de Madrid el dia 31 de desembre de 2016
Genoveva Casanova amb una altra de les seves mediàtiques parelles, José María Michavila | GTRES

Després del divorci, a Genoveva també se la relacionava amb el cantant Luis Miguel, ja que eren amics des de feia temps.

Mai es va arribar a confirmar, però sí que va ser oficial el romanç que Genoveva va mantenir amb Gonzalo Vargas Llosa, amb qui es deixava veure l'any 2010.

Era llavors quan a la vida de la mexicana arribava José María Michavila, l'exministre de Justícia de l'era Aznar passava per un moment molt complicat després d'haver perdut la dona.

I la darrera suposada relació se li adjudica és amb José Manuel Gayán Pacheco, un milionari ramader andalús. Tot i això, Genoveva Casanova ja s'ha queixat moltes vegades per no poder mantenir una amistat amb cap home.

"Des de fa 20 anys no puc sortir amb ningú sense que sembli que és la meva parella", sentenciava molesta. Ara, estem pendents per veure com evoluciona aquest suposat escàndol amb Federico de Dinamarca, ja que afecta fins i tot una Casa Reial.