Muntatge de Joaquín Prat amb Alejandra Prat a 'Vamos a ver'
GENT

Una frase d'Alejandra Prat demostra que ha arribat a un acord amb Joaquín Prat

Alejandra Prat ha deixat al descobert l'única condició que li ha posat al seu germà per treballar junts

Alejandra Prat acaba de començar una nova etapa dins la seva trajectòria professional. Tal com hem pogut veure, la periodista s'ha convertit en una de les noves col·laboradores de Vamos a Ver. Tot i això, només posar un peu al plató, tant ella com Joaquín Prat han deixat al descobert el pacte al qual han arribat per treballar junts.

Durant els últims mesos, la comunicadora es va convertir en una de les cares més assidues del programa d'Antena 3, Y ahora Sonsoles. Tot i això, amb l'arribada del 2024, aquesta professional ha decidit afrontar un nou repte.

Aquest dijous, 11 de gener, Alejandra Prat ha aterrat en el format presentat pel seu germà per convertir-se en la nova tertuliana del format. D'ara en endavant, començarà a formar part de la secció social de Vamos a ver.

Fotografia d'Alejandra Prat a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Alejandra Prat abandona el seu lloc amb Sonsoles Ónega per fitxar per Telecinco | Atresmedia

Aquest matí, el presentador d'aquest espai li ha donat la benvinguda a la família de Telecinco. Moment en què tots dos han revelat el pacte a què han arribat per poder treballar junts.

Segons ha confirmat Joaquín, no està disposat a donar cap mena de privilegis a Alejandra Prat. Una cosa que a ella li ha quedat molt clara: “Si no, me'n vaig a casa meva”.

Alejandra Prat deixa al descobert el tracte a què ha arribat amb el seu germà: “Me'n vaig a casa meva”

Com cada dia, Joaquín Prat ha donat la benvinguda als seus companys de la secció social del format. Tot i això, avui hi havia una cara nova. Tal com hem pogut veure, Alejandra Prat ha començat aquest mateix matí a formar part de la família de Vamos a Ver.

“Anem al nostre club social on hi ha Sandra Aladro, Carmen Borrego, Antonio Rossi, Adriana Dorronsoro, Alessandro Lequio i la nova col·laboradora”, ha assegurat el presentador. Moment en què s'hi ha acostat per fer-li una fraternal abraçada.

Deixant al descobert el seu gran sentit de l'humor, el germà d'Alejandra Prat ha assegurat que estava cometent “un exercici de nepotisme absolut”. Confirmant irònicament que estava afavorint la seva germana per aconseguir feina.

Captura de 'Vamos a ver' on Joaquín Prat fa un petó a la seva germana, Alejandra Prat
Alejandra Prat i el seu germà deixen al descobert el tracte a què han arribat | Mediaset

“Sort que això no és la televisió pública perquè ja estaria jo denunciant”, ha afegit entre rialles. A més, Joaquín ha deixat clar que ell no ha tingut res a veure i que ha estat Unircorn Content la que s'ha fixat en el gran talent de la seva germana:

“No soc jo, sinó la productora d'aquest programa, la que ha decidit contractar per mèrits estrictament professionals la meva santa germana, Alejandra Prat”.

Ha estat en aquest moment quan el comunicador ha deixat al descobert el pacte al que tots dos han arribat per treballar junts. Segons ha revelat Joaquín, la seva germana no gaudirà de cap mena de privilegi, és més, s'haurà de guanyar ella sola el seu lloc en el format.

“Ja treguin vostès les vostres pròpies conclusions; ella es guanyarà aquest lloc com s'ho guanyen tots ells i jo mateix diàriament”. Per la seva banda, Alejandra Prat ha donat algunes pinzellades més sobre aquest acord: “I si no, me'n vaig a casa meva”.

Alejandra Prat posant en un photocall somrient
En el passat, Alejandra Prat va deixar la feina a la televisió per centrar-se en els seus fills | GTRES

Alejandra Prat pertany a uns dels clans periodístics més coneguts del nostre país. Des de molt jove sabia que la seva vocació era la comunicació, per això no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de seguir els passos del pare i els seus germans.

Al 1997, la periodista va rebre la seva primera gran oportunitat de la mà de María Teresa Campos. Aquell any, la germana de Joaquín va començar a formar part de l'equip de Día a Día.

Després de tres temporades amb ella, Alejandra Prat va començar a treballar amb l'altra ‘reina dels matins’: Ana Rosa Quintana. Tot i això, aquesta etapa de la seva vida va acabar aviat, ja que va decidir centrar-se en la criança dels seus tres fills.

A més, ha col·laborat en altres formats com Cuatro al día, programa en què també va compartir plató amb el seu germà Joaquín Prat.