Muntatge de fotos de Francesc Mauri amb vestit clar apareix en primer pla amb una expressió facial seriosa, mentre que al fons hi ha una sala d'estar moderna i lluminosa amb un sofà gris i una taula de menjador.
GENT

Francesc Mauri confessa el costum amb què compleix cada dissabte a casa seva

Francesc Mauri ha obert les portes de casa seva i ha confessat un dels seus costums més admirats

Francesc Mauri és un home de costums. El que creu que és necessari i essencial, ho porta de valent. Fa uns dies va mostrar la manera com va reciclar els residus després d'un cap de setmana amb amics.

Ara ens mostra un costum que s'ha instal·lat a casa tots els dissabtes. De fet, podria ser la cuina de Francesc Mauri i de qualsevol altra família, ja que sopar pizza és ben típic. Però la diferència rau en la qualitat de l'elaboració i la proximitat dels seus ingredients.

Francesc Mauri ha assegurat que la que es mengen no és una qualsevol. La fan ells mateixos des del principi, amassant una base que ha de saber a glòria. Però, a més, va incloent-hi la novetat d'anar provant diferents farines.

Francesc Mauri amb una expressió neutral està assegut, mentre a la cantonada superior dreta de la imatge hi ha un cercle vermell que conté una imatge borrosa i un emoji de cara sorpresa.

Francesc Mauri ha trobat la clau de l'èxit

La de dissabte passat va ser un nou experiment que la família ha aprovat amb nota. Francesc Mauri va decidir comprar per a aquesta elaboració una farina de producció integrada de Girona a Bonpreu. Tal com ha mostrat ell mateix en una foto del paquet, aquest producte és d'alta qualitat i s'ha cuidat amb cura la producció.

El resultat no ha pogut ser altre que el de gran. El mateix Francesc Mauri ha explicat que el consens va ser clar: “la millor fins ara”. Així que és probable que a partir d'ara els Mauri segueixin comprant aquesta farina que, a més de cuidar el territori, fa feliç els paladars.

La resta d'ingredients usats per Francesc Mauri es difuminen entre el formatge fos. Tot i així, es pot apreciar que els agrada el gall dindi, els xampinyons, el tomàquet i l'orenga. És una elaboració sense invents, però demostra que sovint el més senzill és el millor.

Muntatge de fotos de Francesc Mauri amb rostre neutre i, de fons, una imatge d'ell amb la família

La família de Francesc Mauri

L'únic requisit per cuinar els dissabtes és ser-hi tots. I qui són tots? Doncs la família de Francesc Mauri està integrada per la seva dona i els seus dos fills: Marc i Pol. El primer és fill biològic d'una parella més que consolidada.

El segon és fruit d'una adopció a la Xina el 2013. Els dos germans són el motor de vida d'un meteoròleg que dedica la vida a la feina i la família. Tot un exemple de família diversa i diferent de la que els uneix la mateixa motivació: l'amor.

➡️ Gent

Més notícies: