Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment

El fill de Carmen Borrego rep un missatge d'Alejandra Rubio que ho canvia tot

La neboda de Carmen Borrego parla clar i net sobre la seva relació amb José María

El fill de Carmen Borrego acaba de rebre el missatge que menys esperava. Malgrat la relació actual que manté amb Alejandra Rubio, la 'influencer' ha decidit fer el pas definitiu que ho podria canviar tot dins de la seva família.

El darrer mes d'octubre, la relació entre José María i la seva mare es va veure greument afectada per culpa d'unes declaracions que va fer la comunicadora en contra de la seva nora.

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego ho està passant molt malament amb aquest distanciament | Mediaset

Des de llavors, la relació entre ells és pràcticament inexistent, malgrat que Carmen Borrego li ha demanat perdó públicament diverses vegades.

Tot i això, aquesta disputa familiar ha aconseguit unir encara més la televisiva i la seva neboda. Encara que en el passat totes dues van protagonitzar diverses discussions mediàtiques, ara la 'influencer' no ha tingut cap problema a posicionar-se al costat de la seva tieta.

De fet, durant algunes de les seves intervencions televisives, la neboda de Carmen Borrego ha deixat clar que és el seu cosí qui ha de fer el primer pas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Ell ha de solucionar les coses amb la seva mare, ell és el primer que hi ha participat. Carmen ha donat la cara per ell públicament i es deixa malament per defensar el seu fill. Quina culpa té ella dels àudios?", va assegurar Alejandra Rubio a Fiesta.

Ara, la neboda de Carmen Borrego no ha tingut cap problema a enviar-li un missatge inesperat a José María. Tot apunta que la jove vol, una vegada per totes, enterrar la destral de guerra contra el seu cosí.

La neboda de Carmen Borrego parla sobre la relació amb el seu cosí: "Està tot bé"

La neboda de Carmen Borrego ha tornat a parlar sobre un dels temes més delicats de la seva família: la relació amb José María. I ho ha fet mitjançant unes declaracions per a Europa Press.

Després de parlar del retorn de la seva mare, la reportera ha preguntat a Alejandra Rubio sobre la relació que manté, avui dia, amb el seu cosí.

Després de tot el que ha passat, la treballadora d'aquesta agència creu que l'estiu podria ser un bon moment per aclarir les coses amb el fill de Carmen Borrego.

Muntatge d'Alejandra Rubio feliç en primer pla i Jose María Almoguera
Alejandra envia un missatge a José María Almoguera | Europa Press, E-Noticies

Tanmateix, la 'influencer' ha decidit no pronunciar-se al respecte: "No vull parlar d'aquest tema, la veritat. Per mi, està tot bé i ja està".

Ara bé, lluny de donar-se per vençuda, la periodista ha volgut saber si a Alejandra li fa pena no haver pogut conèixer encara el primer net de Carmen Borrego. "Bé, és el que hi ha", ha lamentat la col·laboradora de televisió.

Tot seguit, la neboda de Carmen Borrego ha volgut deixar clara una cosa. Si en algun moment arriba a conèixer el bebè, ella no tindria cap problema a compartir-ho públicament. Sempre que José María hi estigui d'acord:

"A veure, si em demana que no ho digui, és clar que no, però jo no tinc cap problema. No crec que sigui res dolent", ha aclarit Alejandra Rubio, abans d'assegurar que té ganes que arribi aquell moment.

Captura de 'Fiesta' amb Alejandra Rubio discutint
Alejandra parla a la televisió de la relació que manté amb el seu cosí | Mediaset

Fa unes setmanes, la 'influencer' no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre aquest delicat problema familiar. I ho va fer durant una de les seves intervencions al programa Fiesta.

Aquell dia, Emma García li va preguntar a Alejandra si ja havia tingut l'oportunitat de conèixer el net de Carmen Borrego. Tot i això, la jove va ser molt clara amb la seva resposta: "No, no em presentaré a un lloc on no m'han convidat", va aclarir.

Després d'assegurar que la relació que mantenen és "cordial", Alejandra Rubio va deixar clar que, si ell "no la convida i no vol que hi vagi", ella no "farà res".