Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
GENT

L'excusa de Rocío Carrasco per no trobar-se amb el seu fill David als tribunals

Rocío Flores ha deixat plantat el jove a la seu judicial

Rocío Carrasco ha deixat tothom sense paraules amb l'última decisió que ha pres en relació amb el seu fill. I és que, després de mesos d'espera, ha sortit a la llum l'excusa que ha utilitzat per no trobar-se cara a cara amb David Flores en seu judicial.

Aquest dimecres estava previst que l'hereva de 'la más grande' s'assegués a la banqueta dels acusats per enfrontar-se a un suposat delicte d'abandonament de família.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco
Rocío Carrasco i el seu fill s'havien de veure les cares després de diversos anys | e-noticies.cat

Al maig de 2021, David Flores i el seu pare, Antonio David Flores, es van personar en seu judicial per interposar una denúncia contra Rocío Carrasco per un presumpte impagament de la seva pensió.

I és que, segons va dictaminar el 2018 el Jutjat de Violència número 1 d'Alcobendas, la televisiva havia de passar-li al seu exmarit 200 euros per cobrir la manutenció del jove. Pagaments que no es van produir mai.

Per això, i després de demanar un ajornament, aquest 28 de juliol estava previst que Rocío Carrasco es retrobés amb el seu fill als jutjats penals de Madrid. Cita a la qual la presentadora no ha acudit.

Ara, ha sortit a la llum quina és l'excusa que ha utilitzat la dona de Fidel per justificar la plantada que li ha donat al fill davant els tribunals.

Rocío Carrasco justifica la seva absència

Rocío Carrasco ha tornat a sorprendre tothom després de no presentar-se a aquesta important citació judicial. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció, ha estat l'excusa que tant ella com el seu advocat han utilitzat per justificar la seva absència.

Tot i que tots eren coneixedors d'aquesta trobada entre mare i fill, l'empresària no ha acudit als jutjats per enfrontar-se a la demanda que David fill va interposar-li el 2021.

Segons ha transcendit, l'equip legal de Rocío Carrasco ha al·legat que la citació per acudir a aquest judici per un suposat impagament de pensió "no ha estat notificada correctament".

Antonio David Flores arribant al jutjat Penal de Madrid amb el seu fill David Flores Carrasco per al judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
Rocío Carrasco decideix no enfrontar-se al seu fill | Europa Press

Tot apunta que es tracta d'un error que la part acusada ha fet servir per guanyar una mica de temps de cara a un futur i l'inevitable enfrontament.

D'aquesta manera, la vista ha quedat suspesa i ara tant Rocío Carrasco com el seu fill s'hauran d'esperar per conèixer la nova data de la seva batalla legal.

Sigui com sigui, la presentadora de televisió haurà d'enfrontar-se properament a la pena que, tant la Fiscalia com l'acusació particular de David, han sol·licitat per a ella.

I és que, tal com va transcendir fa un temps, tots dos han demanat que Rocío Carraco sigui condemnada a un any de presó per un presumpte delicte d'abandó de casa.

A més, i per si no n'hi hagués prou, l'hereva universal de 'la más grande' també s'enfronta a una multa que podrà oscil·lar entre els 15.000 i 19.000 euros.

La filla de Rocío Carrasco es pronuncia sobre això

La filla de Rocío Carrasco ha decidit trencar el silenci després de la plantada que el seu germà ha rebut per part de la seva mare. I és que, segons ha explicat Rocío Flores, ni ella ni David declararien en contra de la seva mare.

Rocío Flores plorant al canal de 'Derecho al corazón' junt amb un advocat
La filla de Rocío Carrasco parla del que ha passat | YouTube, Derecho al Corazón

Segons ha confessat la jove després de sortir de la  seu judicial, "ell fa temps va prendre la decisió de no seguir amb l'acusació". "Quan va anar al jutjat la primera vegada, va explicar que el que volia era que els seus pares deixessin de denunciar-se mútuament i reclamava les pensions a tots dos".

Però, en adonar-se'n que la seva estratègia no estava funcionant, el fill de Rocío Carrasco va demanar consell a la seva germana. No obstant, lluny de seguir alimentant aquesta situació, Rocío Flores deixa clar que no declararia mai en contra de la seva mare, malgrat tot el que ha passat entre elles.