Primer pla de la Reina Letizia mirant cap a un costat
GENT

L'estranya decisió de Letícia amb el vestit per a la jura de la seva filla Leonor

La casa reial ha posat unes normes estrictes durant la cerimònia


La reina Letícia  s'ha tornat a posar a les mans d'Eva Fernández per crear un estilisme perfecte. Aquest 31 d'octubre és molt important per a la família reial perquè la princesa Leonor fa 18 anys i jura la Constitució. Letícia ha pres una decisió estranya: repetir vestit.

La dona de Felip VI va portar el mateix vestit en un viatge oficial que va fer a Alemanya l'octubre de 2022. La peça està signada per Carolina Herrera i caracteritzada per un escot llàgrima molt afavoridor. Letícia ha triat aquesta peça de màniga abullonada, cintura faixí drapejada i la faldilla amb vol evasé.

El Congrés dels Diputats ha rebut els reis d'Espanya i els experts en moda s'han fixat en el vestit que ha elegit Letícia. Una peça de color blau, un to important per a la filla perquè és el color oficial del Principat d'Astúries.

La princesa Elionor, el rei Felip VI, la reina Leticía i la infanta Sofia posen a la jura de la constitució de la futura hereva d'Espanya el 31 d'octubre de 2023

La reina Letícia ha hagut de seguir una única norma: portar un vestit de còctel. Ha fet una aposta senzilla i molt elegant que l'ha convertida en la sensació de la cerimònia. El secret del seu èxit ha estat decantar-se per un model desimbolt, però amb un toc original i elegant.

Abans de la jura de la Constitució, el dissenyador Palomo Spain va assegurar que la reina "és més moderna que Leonor". La veritat és que el seu vestit ha acaparat titulars als mitjans més rellevants. La princesa també ha tingut la seva quota de protagonisme, però la dona de Felip VI tampoc no s'ha quedat enrere.

El vestit que ha elegit la reina Letícia per al dia més important de Leonor va sortir a la venda el 2013. Carolina Herrera el va presentar a Nova York i no va trigar rebre bons comentaris dels millors experts.

Muntatge amb tres moments de Letizia a la jura de Constitució al Congrés dels Diputats

Letícia ha fet una cosa molt important per les filles: aconsellar-les que segueixin els passos de la seva estilista personal. Fins ara aquesta dada era un rumor, però l'estilista Jesús Reyes ho ha confirmat després de veure l'última aparició de la princesa Leonor. Per això, la infanta Sofia portava un vestit amb capa que segueix la línia marcada per la seva mare els darrers anys.

Imatge de la reina Letizia amb un vestit blau el dia de l'acte de la jura de la Constitució

"Fins ara només intuíem que era Eva Fernández, l'estilista de la reina, que vestia també Leonor i Sofia, però ara ja puc confirmar que és així. Està fent una molt bona tasca perquè és molt difícil arreglar les nenes mentre les seves siluetes estan formant-se. En línies generals sempre van perfectes", va declarar Jesús Reyes a El Mundo.

La reina Letícia repeteix vestit i bossa

La reina Letícia ha pensat en tot per brillar aquest dia tan important per a la seva primogènita. Amb unes sabates de taló força còmodes, ha caminat amb pas ferm lluint un vestit que ja va portar a Alemanya. L'ha combinat amb una bossa de mà del mateix to, el color més especial per a la princesa d'Astúries.

Un altre detall curiós és que Letícia tampoc no ha estrenat bossa, va portar el mateix complement en un dels seus viatges oficials a Berlín. Està signat per Magrit.

La peça que ha triat Letícia està caracteritzada per tres flors situades a la part superior: dues a la banda esquerra i una a la dreta.

Letícia ha apostat per la comoditat i pel disseny, recorrent a una de les seves dissenyadores de capçalera. Carolina Herrera és la seva marca de confiança, per això és tan habitual veure-la amb creacions de la mítica dissenyadora.

Ha combinat aquest vestit amb un maquillatge clàssic i poc elaborat. El seu objectiu era que tots els focus anessin a parar a l'hereva el tron espanyol, que també ha rebut molt bones crítiques gràcies al seu vestit blanc.

➡️ Gent

Més notícies: