Muntatge de fotos de primer pla d'Emma García amb rostre d'enuig i, al costat, una imatge de Luis Rollan amb dos emojis de whatsapp
GENT

Emma García es queda sense paraules després de descobrir el secret de Luis Rollán

La reacció d'Emma García davant les declaracions inesperades de Luis Rollán al programa 'Fiesta'

Emma García va protagonitzar el cap de setmana passat un moment curiós durant l'emissió del seu programa. Fiesta, el format que presenta la periodista a Telecinco, compta amb un apartat on es mostren vídeos que capten l'atenció de l'espectador. Va ser dissabte passat, abans de donar pas a la secció esmentada, quan Luis Rollán va interrompre el programa per explicar una cosa que sorprenia la conductora del programa.

El periodista José Ángel Leiras llançava una pregunta: “Creuen en l'amor després de 40 anys amb la mateixa persona?”. Aleshores Luis Rollán alçava la veu per revelar la raó per la qual no tenia parella.

Emma García va mostrar la seva sorpresa davant les paraules de Luis Rollán

El col·laborador s'acostava al company disposat a mostrar-li un estudi titulat: “els homes més atractius tenen relacions menys estables”. Aleshores Leiras no dubtava a preguntar al seu company: “per què t'has donat per al·ludit?”.

A continuació, el magazín de Telecinco emetia un vídeo en què apareixien dues persones grans a la platja. Una escrivia a l'altre I love you a l'esquena amb crema solar. Un gest davant el qual Luis Rollán no va poder evitar reaccionar donant a entendre què hauria fet ell si hagués estat en la mateixa situació.

Captura d'Emma García al plató de Festa amb Amor Romeria o Luis Rollán

“Per aquestes coses tampoc no tinc parella perquè jo li hauria dibuixat un…”, començava dient el col·laborador. Una insinuació que va provocar la cara de sorpresa d'Emma García. “No em puc creure el que acabo de viure en aquest moment”, deixava anar la presentadora després de sentir el comentari del col·laborador.

Tot i això, poc després Luis Rollán va voler matisar les seves paraules, revelant que es referia a “una flor”. “Perdó, perdó, que havia entès un membre. Home, que estava espantada perduda”, responia la comunicadora.

Emma García va canviar de tema després de les paraules del col·laborador

“Si us plau, ja. Ens quedarem amb aquesta imatge tan romàntica i aquest I love you ”, va concloure la periodista buscant la manera de canviar de tema i continuar amb el programa.

Cal recordar que Luis Rollán forma part de l'equip de col·laboradors del popular magazín de Telecinco. Fiesta va iniciar el seu camí a l'octubre de 2022 i, des de llavors, compta amb el suport de l'audiència. Setmana rere setmana, el programa vespertí aborda l'actualitat de la crònica social i inclou entrevistes als protagonistes.

Captura d'Emma García mirant a càmera a Fiesta aquest dissabte 24 de febrer

Amb tot, de vegades el públic s'ha mostrat crític davant de determinades situacions. Així, després de la visita de Taylor Swift al nostre país, el programa assegurava que tenia una entrevista amb l'artista.

Després de fer esperar els seguidors, justament al final del programa es va veure com la cantant passava davant del micròfon amb el seu vehicle. Aleshores un reporter de Fiesta deixava a l'aire diverses preguntes que no van ser contestades per a disgust dels seus admiradors.

➡️ Gent

Més notícies: