Muntatge amb Emma García presentant 'Fiesta' i una imatge d'Emma García i Marisa Martín Blázquez fora de plató

Emma García frena 'Fiesta' i explica què ha passat amb Marisa Martín Blázquez

Marisa Martín Blázquez ha tingut un contratemps després del casament d'Isa Pantoja

Emma García gaudeix d'una estreta relació amb Marisa Martín Blázquez, per això ha explicat què ha passat amb un somriure. La presentadora havia convocat la periodista perquè es presentés al plató de Fiesta després del casament d'Isa Pantoja. El problema és que ha perdut l'AVE que la portava a Madrid i ha arribat uns minuts tard al seu lloc de feina.

"Marisa Martín Blázquez, la professional i la responsable que ho fa tot bé, ha perdut l'AVE", ha explicat Emma. Durant un temps ha frenat Fiesta per aprofundir en aquesta notícia. Fent gala de la simpatia que sempre l'ha caracteritzat, la comunicadora ha fet broma amb la distracció de Marisa.

Captura del programa 'Festa' amb Emma García parlant del casament d'Isa Pantoja
Emma García ha fet broma amb la situació | Mediaset

"Però, què ha passat en aquestes noces? Perquè Marisa no agafi l'AVE ha de ser bo. Va prometre perquè ser aquí i no hi és", ha comentat mirant a càmera. Mentrestant, la resta de col·laboradors de Fiesta ha assegurat que Martín Blázquez es va quedar fins al final de la festa.

La periodista és una de les cares més destacades de la crònica del cor. És summament responsable amb el seu programa, per això ha avisat amb temps que no arribaria a les 16.00 hores. Per compensar, ha enviat un missatge en forma de vídeo.

"Hola, Emma, he perdut el tren, però finalment he pogut muntar en un i us explicaré el que ha passat al casament". L'experta ha complert la seva promesa i ha donat una informació inèdita que genera molta repercussió.

Marisa Martín Blázquez ha tingut un contratemps a Sevilla

Marisa Martín Blázquez va ser una de les primeres a arribar a Sevilla, on se celebraven les noces de la filla d'Isabel. "Ha anat a treballar, però també a passar-ho bé", han explicat els seus companys de Telecinco. La tertuliana manté una bonica amistat amb Isa, per això va acceptar la invitació i ha donat el millor a l'esdeveniment.

Captura del programa 'Festa' amb Emma García i Marisa Martín Blázquez parlant fora de plató
Emma García ha anat a recollir Marisa Martín Blázquez | Mediaset

Emma García s'ha sorprès en veure que no ha arribat a temps al programa, per això ha frenat Fiesta i ha analitzat la situació. Després de veure el vídeo que ha enviat la periodista, la presentadora ha continuat fent broma. "Fa molts anys que conec Marisa i no l'havia vist mai amb aquesta cara de ressaca".

La informació que ha donat Marisa a Fiesta

Més endavant, la dona d'Antonio Montero ha aconseguit entrar als estudis de Telecinco i la seva companya l'ha anat a recollir. Abans d'entrar al plató ha assegurat que tenien el poder una informació molt cridanera. Hi ha una persona que ha estat expulsada del casament d'Isa, una persona que curiosament ha estat una de les seves grans amigues.

Primer pla d'Isa Pantoja amb ulleres de sol i amb un rostre seriós
Isa Pantoja ha tingut un problema amb una de les seves antigues amigues | Europa Press

"Hi ha una amiga de la núvia que va tenir la poca vergonya de fer una cosa quan se l'havia avisat que no ho podia fer", comença dient. Segons les seves dades, Isa va descobrir que aquesta persona l'havia traït i a l'últim moment li va demanar que no anés al seu enllaç matrimonial. El problema és que ella ha fet cas omís a aquesta petició.

"A ella la van convidar perquè Isa no es creia el que estaven dient i quan es va adonar que era cert li va dir que no hi podia anar, però hi ha anat". La periodista Alexia Rivas ha afegit que el personal de seguretat que havia contractat Pantoja es va encarregar d'expulsar la intrusa.