Primer plànol d'Emma García plorant en el plató de 'Fiesta'

Emma García atura 'Fiesta' i confirma els rumors sobre Concha Velasco

Emma García se'n va fer ressò de l'última hora de l'actriu

Fa una setmana, Emma García no va tenir més remei que aturar en sec Fiesta amb motiu de l'arribada d'una notícia d'última hora. Aquesta exclusiva va arribar just quan la periodista estava parlant de Bárbara Rey i dels seus problemes amb la Justícia.

De sobte, però, l'organització del programa va avisar Emma García d'una última hora sobre una famosa molt destacada del nostre país: la gran Concha Velasco.

La veritat és que feia un temps que no hi havia cap actualització de l'estat de salut de l' actriu… O almenys fins ara. I és que Emma García ha acabat d'una vegada per totes amb aquest hermetisme en revelar com es troba en aquest moment la cantant.

A més d'això, la presentadora també va acabar confirmant els darrers rumors que últimament estaven circulant al voltant d'aquesta última.

Emma García presentant 'Fiesta', el programa de Telecinco, amb rostre seriós
Emma García va donar una notícia alarmant sobre la cantant | Mediaset

Emma García va confirmar el que més es temia sobre Concha Velasco

Emma García ha estat testimoni que en aquest darrer any i mig la salut de Concha Velasco no ha estat la millor. I és que, des que l'actriu va ser ingressada en una residència de Madrid, han estat diverses les ocasions en què ha estat al punt de mira per diversos problemes de salut.

Ara, una vegada més, l'actriu ha tornat a acaparar tot el protagonisme dels mitjans després de l'exclusiva que va donar Emma García la setmana passada a Fiesta. Segons la presentadora, s'havia confirmat el que més es temia sobre l'actriu: que el seu estat de salut havia tornat a empitjorar.

Primer pla de Concha Velasco somrient en una imatge d'arxiu
Preocupació per l´estat de salut de l´actriu | Europa Press

Cosa que, en realitat, ja podíem intuir per les últimes declaracions que va donar la seva amiga, Mariló Montero. “Jo he decidit que ja no aniré més a veure la Concha, l'última vegada, quan me'n vaig anar, automàticament se la van emportar a l'hospital”.

Si bé Montero ja no visitarà la seva amiga, la veritat és que va deixar ben clar que segueix en contacte amb el fill d'aquesta, Manuel.

Això sí, des de Fiesta asseguraven que, malgrat que havia empitjorat la salut de l'actriu, no era un assumpte “greu”. “Manuel va dir que anava a poc a poc, que cada dia anava una miqueta pitjor, però no hi ha gran problema per alarmar-se”, va dir el col·laborador Aurelio Manzano.

No obstant, encara que fos cert, el seu fill no voldria que les amistats de la seva mare la visitessin més a la residència on es troba.