Muntatge amb Aitor Impar amb corbata, Emma García somrient i una conversa
GENT

Emma García confessa la veritat del seu marit, Aitor Senar, després de 30 anys junts

Emma García se sincera sobre el matrimoni després de 30 anys de relació. La presentadora es troba en un moment brillant de la seva vida, tant en l'àmbit professional com personal

Emma García és una de les grans figures de la televisió del nostre país. La presentadora de Fiesta ha estat tota una vida dedicada als mitjans de comunicació i compta amb una carrera incombustible de més de dues dècades. Ara bé, malgrat la seva extensa trajectòria a la televisió, la guipuscoana sempre ha estat molt reservada amb la seva vida privada.

Tot i això, en el número d'aquesta setmana de la revista Lecturas, Emma s'ha sincerat, com mai, sobre un dels aspectes més íntims de la seva vida: el seu matrimoni. La periodista ha parlat sobre la clau de l'èxit de la seva història d'amor de 30 anys. Per primera vegada en molt de temps, Emma García es confessa sobre el seu matrimoni amb el seu marit, Aitor Senar.

Emma García parla del seu marit i l'èxit del matrimoni

No és gens fàcil trobar el secret per triomfar en l'amor i, sobretot, que aquest duri molt de temps. Sembla que Emma García sí que sap quina és aquesta clau, i ho ha demostrat amb els 30 anys de relació amb el seu marit, Aitor Senar.

Emma García amb un vestit vermell i Aitor Impar de negre amb tirants
Emma García i Aitor Senar fa 30 anys que estan junts | GTRES

Tothom sap que això de sobreexposar-se davant els mitjans de comunicació no és una cosa que vagi massa amb la presentadora de Fiesta. Sempre molt reservada i hermètica, la periodista ha donat molt poques pinzellades sobre la bonica història d'amor amb el seu marit. Tot i això, aquesta vegada, Emma ha fet un pas endavant sobre el seu matrimoni i s'ha sincerat, en exclusiva, per a Lecturas.

Emma confessa a la publicació que, més enllà de ser el seu marit i amant, Aitor és “el seu amic”. I és que, sens dubte, aquest és un punt molt important per a qualsevol relació. Poder compartir aficions i confidències amb la teva parella, i que es formi un vincle indestructible, pot assegurar un matrimoni sòlid i durador.

Emma García revela com mantenir viva la flama de l'amor

Emma García també s'ha sincerat sobre com manté viva la flama de l'amor en el seu matrimoni. Tal com assegura a la revista, “cal esforçar-se en la relació”. A més, ella mateixa admet que “jo m'avorreixo molt”.

Per a la periodista, les diferències entre ella i Aitor Senar no són un inconvenient. Segons ha revelat, "tenim el mateix objectiu a la vida, que és gaudir".

Captura de pantalla d'Emma García enfadada amb Ginés Corregüela en 'Fiesta'
Emma García viu un moment brillant en la seva carrera i en la seva vida personal | Telecinco

Emma i Aitor tenen una filla en comú, Uxue, de 17 anys. La presentadora confessava que comparteix molts trets amb la seva filla i que “em recorda molt a mi”. Cosa que sembla que el seu marit també hi està d'acord. "El meu marit sol dir sovint que és igual que jo".

Emma travessa un gran moment personal amb el seu marit i la seva filla, però també en l'àmbit professional. Fa uns dies, la periodista rebia el guardó del Premi Antena d'Or 2023 per la seva feina com a presentadora al capdavant de Fiesta. Un premi molt especial que dedicava a la seva filla i al seu pare.