Muntatge d'Olga Moreno amb Agustín Etienne i una captura d'una foto d'Instagram

La dedicatòria que Olga Moreno va fer a Agustín Etienne abans de la presumpta ruptura

Què va ser l'última cosa que Olga Moreno va dedicar a Agustín Etienne?

Olga Moreno continua al centre de totes les mirades després de saltar els rumors d'una possible ruptura amb Agustín Etienne. Els seus reveladors passos a Instagram han estat els que han destapat totes les especulacions i els rumors. El mànager va deixar de seguir l'empresària a Instagram, però, a més, va esborrar qualsevol instantània que tenia amb ella.

De moment, cap dels dos no s'hi han pronunciat, però els indicis semblen ser més que evidents. Després d'un any més de relació, tot sembla indicar que la relació estaria presumptament trencada. Tot i això, tal com hem pogut comprovar, Olga manté encara les instantànies al seu costat en el seu perfil d'Instagram.

Si donem una ullada a l'Instagram de l'empresària, podem veure la darrera dedicatòria que Olga Moreno va fer a Etienne fa unes setmanes.

Olga Moreno li va dedicar una bonica instantània a Agustín fa només unes setmanes

L'empresària sevillana sempre ha estat molt hermètica pel que fa a la seva relació amb Agustín Etienne. Des que va començar la seva història d'amor, tots dos han estat molt protectors amb el seu afer. La parella ha preferit mantenir-ho tot al marge dels mitjans de comunicació.

Primer pla d'Olga Moreno feliç en un restaurant en un post a Instagram el 12 de març de 2023
Olga compartia una dedicatòria amb l'Agustí fa un mes | Instagram, @olgamorenooficial

Tot i això, cal destacar que Moreno se sincerava en una exclusiva per a Setmana durant el mes d'agost passat.

Olga va assegurar aleshores que Agustín era un home que "li havia donat el seu lloc". "Ja puc dir que estic amb un home que em respecta, em dóna el meu lloc i em fa feliç. A les meves germanes i als meus pares els agrada molt l'Agustín i ha encaixat molt bé al meu món", confessava a l'agost per a la revista.

A través del seu compte d'Instagram, Olga Moreno ha compartit, diverses vegades, instantànies al seu costat. A totes les fotografies reflectien el gran moment que estaven vivint.

Tot i això, una de les últimes dedicatòries que Olga Moreno va compartir anava dirigida a Etienne i és molt reveladora per la seva data. Si donem una ullada al perfil de Moreno, una de les seves darreres publicacions és una bonica fotografia dedicada a Etienne veient el capvespre.

Aquest post només té poc més d'un mes, ja que va ser publicat el 21 de setembre. Aquesta vegada, l'empresària optava per no acompanyar-lo de cap text i només una emoticona. En aquell moment tot semblava indicar que la relació anava vent en popa, però sembla que, ara, un mes després, la situació és ben diferent.

Captura d'un post d'Instagram d'Olga Moreno amb Agustín Etienne
Olga va compartir aquesta bonica dedicatòria amb Agustín abans dels rumors | Instagram, @olgamorenooficial

Les especulacions no deixen de parar i posen sobre la taula la gran incògnita: què deu haver passat en un mes perquè la relació estigui envoltada pels rumors de ruptura?

Olga Moreno i Agustín Etienne decideixen guardar silenci

De moment, ni Olga Moreno ni Agustín Etienne ha decidit pronunciar-s'hi. Tots dos segueixen en la postura de sempre de no parlar amb els mitjans. Això sí, la prensió mediàtica és cada vegada més gran, per la qual cosa no seria estrany si, finalment, decideixen trencar el silenci.