Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Carlota Corredera, tots dos amb rostre somrient

Les declaracions més esperades de Carlota Corredera sobre Rocío Carrasco

Carlota Corredera es pronuncia sobre Rocío Carrasco

Carlota Corredera ha estat allunyada de la televisió des que el seu últim projecte, ¿Quién es mi padre?, fracassés estrepitosament en audiències. Des de llavors, la periodista ha estat involucrada en altres projectes que no tenen res a veure amb la pantalla petita.

En un esdeveniment recent, Carlota atenia els mitjans de comunicació i se sincerava com mai abans sobre el moment que travessa. Un altre cop, la presentadora té clara la raó per la qual en aquest moment no compta amb una proposta estable dins de la televisió.

La presentadora gallega també s'ha aventurat a assenyalar tot el que va viure amb el documental de Rocío Carrasco com un detonant de la seva sortida de televisió.

Carlota Corredera parla sobre com l'ha afectada el que va viure amb Rocío Carrasco

La presentadora mai no ha tingut objeccions a l'hora d'afirmar que la seva implicació en el documental de Rocío Carrasco i la seva defensa a ultrança del feminisme la va perjudicar professionalment.

Ara, en un esdeveniment recent, Carlota Corredera responia a les preguntes dels reporters sobre el final de la seva etapa a Mediaset. Però, a més, la periodista ha ofert les declaracions més esperades sobre Rocío Carrasco i sobre com la voràgine mediàtica que va viure amb ella la va afectar. "Jo crec que posicionar-me amb Rocío Carrasco i comprometre'm amb el feminisme m'ha passat factura", ha reconegut.

Tot i això, malgrat haver pagat un preu alt, Carlota assegura que "ho tornaria a fer". "El futur del periodisme passa pel periodisme feminista. Si no estàs amb la igualtat, serà complicat no ser-hi", ha compartit.

Primer pla de Carlota Corredera al seu podcast 'Superlativas'
Carlota Corredera parla sobre Rocío Carrasco | YouTube

Recordem que va ser la mateixa periodista qui va anunciar la seva sortida de Sálvame per més tard embarcar-se en ¿Quién es mi padre?.

El programa no va captivar l'audiència, i després d'un parell d'emissions, el format va ser cancel·lat de manera fulminant.

Carlota Corredera confia a tornar a la televisió

Ara, l'exdirectora i presentadora de Sálvame està centrada en altres projectes. Un d'ells és el seu pòdcast anomenat Superlativas, pel qual han passat algunes de les seves companyes com ara Belén Esteban o María Patiño.

La presentadora continua lluitant per mantenir activa la seva vocació de comunicar. Per això, si donem una ullada a les seves xarxes socials, podem veure que Carlota també imparteix xerrades sobre com enfrontar-se a aquest món de la comunicació.

Carlota Corredera al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera està oberta a altres cadenes | Mediaset

Carlota Corredera ha estat fent xerrades per diversos punts del nostre país, i també ha arribat a participar en tallers amb David Valldeperas sobre com enfrontar-se a una càmera. Ara bé, la presentadora continua oberta a qualsevol oportunitat que li pugui servir per tornar a la pantalla petita.

En una entrevista recent per a El HuffPost, reconeixia que estava oberta a diferents projectes tant dins com fora de Mediaset. A més, respecte al final de la seva etapa com a presentadora a Telecinco, la periodista assegurava que "calia esperar" per poder explicar-ho tot.