Muntatge de fotos del príncep Harry a primer pla i una imatge circular de Kate Middleton amb la icona d'un calendari

GENT

La data esperada en què el príncep Enric es retrobarà amb Kate Middleton

El príncep Enric prepara el seu pròxim viatge al Regne Unit després de conèixer la malaltia que li ha estat diagnosticada a Kate Middleton

El càncer de Kate Middleton ha confirmat els temors més grans de la ciutadania britànica. Era la mateixa princesa de Gal·les l'encarregada de confirmar la malaltia que li ha estat diagnosticada i que ja està rebent tractament. Un revés molt dur que se suma a la incertesa per Carles III, que es troba en la mateixa lluita que la seva nora.

Mentre el palau de Kensington es troba en els seus pitjors moments, les mirades estan posades en el príncep Enric. De la mateixa manera que va anar al Regne Unit després de conèixer la malaltia del seu pare, s'espera que aquest es retrobi amb Kate. La data ja està prevista i tots dos es veuran el pròxim mes de maig.

La data en què el príncep Enric es retrobarà amb Kate Middleton: serà al maig

Kate Middleton posava fi a les especulacions sobre la seva desaparició amb un vídeo anunciant que pateix càncer. La notícia va commocionar la premsa internacional i no hi ha hagut mitjà que no es fes ressò de què va passar a la princesa de Gal·les.

Després del xoc inicial, s'han succeït innombrables preguntes sobre això. Una guarda relació amb el príncep Enric i com haurà reaccionat a la malaltia de la seva cunyada. Pel que sembla, els ducs de Sussex desconeixien l'estat de Kate i se'n van assabentar mitjançant el vídeo de Middleton.

El príncep Harry amb ulleres de sol baixant unes escales
El príncep Enric es retrobarà amb Kate Middleton al maig | Europa Press

La seva reacció va ser enviar un comunicat que va ser emès per la CNN on Enric i Meghan Markle li enviaven els seus desigs més sincers. No obstant això, s'espera que el germà de Guillem acudeixi a Anglaterra per visitar la seva cunyada, de la mateixa manera que va fer amb Carles III.

La data de l'esperat retrobament entre Enric i Kate serà el pròxim mes de maig, amb motiu de l'aniversari dels premis Invictus. El duc de Sussex és fidel seguidor d'aquests jocs i d'aquí a dos mesos es compliran 10 anys de la seva celebració.

Fotografia de Kate Middleton mirant a càmera amb el rostre seriós durant un acte oficial a la ciutat de Londres (Anglaterra)
Kate Middleton ha rebut un missatge del príncep Enric | GTRES

Serà llavors quan viatgi al Regne Unit i aprofiti per visitar Kate. Segons el Daily Mail, Harry farà una escapada en privat fins a Kensington per veure la seva cunyada i, també, tornar a visitar el seu pare.

El príncep Enric està preocupat per Kate Middleton malgrat el distanciament familiar

Fonts properes al príncep Enric sostenen que el germà de Guillem sent una profunda preocupació per Kate. La notícia sobre el seu estat de salut ha fet que el marit de Meghan reaccioni i deixi de banda les diferències familiars. Raó que l'ha motivat a planificar la seva visita al maig per interessar-se per la seva salut.

Tot i això, el príncep de Gal·les no sembla estar gaire disposat a oblidar el passat. Les declaracions d'Enric acusant-lo a ell i a la seva dona de destrossar la Corona britànica continuen pesant en el matrimoni.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre
Els ducs de Sussex estan preocupats per la salut de Kate Middleton | GTRES

La situació actual de Guillem impedeix que els seus pensaments se centrin a solucionar els problemes amb el seu germà petit. "El problema d'Enric és l'últim pensament que tenen ara mateix", publicaven des de The Telegraph.

Per això, Enric no va ser informat sobre la salut de Kate i se'n va assabentar com la resta, a través del vídeo de la princesa. Sigui com sigui, la veritat és que els ducs de Sussex han mostrat el seu interès i preocupació per Middleton desitjant-li una ràpida recuperació.

Primer pla del príncep Harry amb rostre molt seriós
El príncep Enric viatjarà sol al Regne Unit | Europa Press

D'aquí a uns mesos, Enric tindrà l'oportunitat de veure Kate en persona en un viatge que farà en solitari. Per la seva banda, Meghan es quedarà cuidant els seus fills als Estats Units, cosa que ajudarà que sigui rebut per la seva família.

De moment, no es coneix res més sobre l'evolució de Kate al marge de les explicacions al seu vídeo. Les mostres d'afecte continuen arribant i els prínceps de Gal·les han mostrat una enorme gratitud per tots els missatges rebuts.

➡️ Gent

Més notícies: